![]() |
.erb ekstenzija
Kojim programom otvoriti file-ove sa ovom ekstenzijom? Neki link je dobrodošao. thx.
|
Re: .erb ekstenzija
Citiraj:
nisam gledo,pa javi ako nađeš šta... |
Nažalost, nema te ekstenzije na popisu. Hvala svejedno :beer:
Možda neki drugi link? |
Citiraj:
jer di god sam gledo,nepostoji di si iščupo taj fajl? |
Ma siguran sam da je to prava ekstenzija, ali nema nigdje programa kojim bi istu otvorio. Unutar te datoteke su zapakirane neke mp3 ice.
|
Citiraj:
|
Probao sam. I ne radi :(
A ništa, vidim da će se file spremiti na neki backup za bolja vremena :) |
Citiraj:
ili je to bio neko drugi... |
mozda glupa ideja ali....
znaju ponekad ljudi kaj stavljaju na net mp3-ce rinejmat extenziju da kao ne bi bilo nismo znali... pa ak vec nisi, probaj promjenit extenziju u neke poznate formate tipa zip, rar, ace itd. mozda prodje... i pogle ovo , mozda nesto pomogne.... :beer: :beer: |
|
Da, i ja sam naišao na tu raspravu kopajući po google-u. Nažalost to mi nije pomoglo - trebam konkretan program koji bi otvorio ovakvu datoteku. Ovo nisam skidao s neta, ali provjerio sam i tu mogućnost. Thx!
|
a odkud ti taj fajl?neka igra,software?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: .erb ekstenzija
vidim ja da je ovdje gomila amatera cije se znanje svodu na xxx for dummy sadrzaje....
ajmo na stvar - .erb iliti equal rectangular frequency bands doista ima veze s zvukom ali da su unutra mp3ce cisto sumljam..... inace rijec je o nekakvoj spektralnoj analizi sampleova unutar erb-a, jako zajebano i jako beskorisno datoteke te ekstenzije trebao bi otvarati praat (ako se dobro sjecam, mozd aje koje slovo drugacije). koliko ce ti to pomoci stvarno neznam inace evo je jedan od primjera koji pokazuje kako je koristenje divljih programa, OSeva i slicnih stvari lose za opci razvoj interneta :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |