PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Nokia N73 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59611)

x-master 07.02.2007. 20:18

Nokia N73

Zanima me vase mišjenje o ovom mobitelu. Da li ima kakvih mana, da li je tko imal kakve probleme sa n73 itd. ?

ziginjo 08.02.2007. 12:40

Mobitel je odlican barem meni,kamera mu je najbolja od nokia n-serije... A k800 i n73 su tu negdje.... Samo glupo je sto su stavili onaj joystick mogli su staviti ko na n80 tipke i bok....

x-master 08.02.2007. 20:52

Da to sam i ja primjetio, taj joystick. Da li je zaje..ano koristit joystick ?

Mikeyy 09.02.2007. 02:02

Imam ga ja, dobar mob nećeš požaliti. Meni je on prvi OS mob i zadovoljan sam.
Loše je uže tipke koje nekada stisneš pograšnu, al samo dok se ne navikneš, sada tipkam ko pravi, i joystick koji je malo teže voziti ako imaš i malo masne ruke.

Sve ostalo 5!

NoBody 09.02.2007. 12:23

ja imam n73 također mob je preje...... , s tipkama i joystickom je jedino problem dok se naviknes ili ako imas malo jake prste inace mob je zakon :)

Campeonato 11.09.2009. 15:11

Evo dobio i ja napokon N73...
I sad bi je htio totalno resetirati, da mi se sve vrati na tvornicke postavke...
Jel zna tko kako, nemogu naci nista u postavkama... Vjerojatno ima nekakv kod ili tako nesto...
Hvala

Router 11.09.2009. 15:44

Citiraj:

Autor Campeonato (Post 1429185)
Evo dobio i ja napokon N73...
I sad bi je htio totalno resetirati, da mi se sve vrati na tvornicke postavke...
Jel zna tko kako, nemogu naci nista u postavkama... Vjerojatno ima nekakv kod ili tako nesto...
Hvala

Evo jedan C/P :

How do I format or hard reset a N73?

We accept no responsibility for use of this code. It is undocumented, not supported by Nokia and should be used at your own risk.

The soft-format code for Series 60 phones is *#7370# . You enter this code as you would enter a phone number in the Phone application. It performs a format of the Internal drive - All data will be lost if you use this feature.

The method of performing a hard-format, i.e resetting it completely to factory defaults and removing all data, is as follows:

Switch off the phone.
Hold down the following three buttons: Green (call answer) button, * button, and '3' button
While holding these buttons, press the power button and switch on the phone
When the message 'Formatting' appears on the screen, release all of the buttons

Campeonato 12.09.2009. 14:36

Citiraj:

Autor Router (Post 1429232)
Evo jedan C/P :

How do I format or hard reset a N73?

We accept no responsibility for use of this code. It is undocumented, not supported by Nokia and should be used at your own risk.

The soft-format code for Series 60 phones is *#7370# . You enter this code as you would enter a phone number in the Phone application. It performs a format of the Internal drive - All data will be lost if you use this feature.

Ovo mi se svidja... Znaci to brise sve programe i datoteke sa moba?
Slike i glazba su mi na mem kartici, brojevi na sim kartici... to me ne brine...
Samo ovo me muci: da li ce mi ostati hrvatsko sucelje? mob je kupljen original u mobisu...

mislav_os 12.09.2009. 15:08

Ostat ce ti hrvatsko sucelje,ne brini ;)

bunnyfromhell 19.09.2009. 02:03

dali je netko pokusavao spajati N73 preko bluetootha na PC ... pokušavam spojit al ne uspijevam .... bluetooth device je canyon cnr-btu3

ako ima tko kakav savjet da mi olakša objeručke prihvaćam ...unaprijed hvala

pokusavam mobitelom upravljat pc-em ....spojiti ga sa nokia pc-suit sam uspio ...

domy_os 19.09.2009. 13:29

Citiraj:

Autor Campeonato (Post 1429825)
Ovo mi se svidja... Znaci to brise sve programe i datoteke sa moba?
Slike i glazba su mi na mem kartici, brojevi na sim kartici... to me ne brine...
Samo ovo me muci: da li ce mi ostati hrvatsko sucelje? mob je kupljen original u mobisu...

Da, sve s interne memorije ide u zrak...

Hrvatsko sučelje ostaje, ali ti nakon reseta zna biti aktiviran automatski odabir jezika koji ovisi o postavkama jezika na SIM kartici pa može biti i engleski. U tom slučaju samo prebaci na hrvatski i resetiraj mob.

Citiraj:

Autor bunnyfromhell (Post 1435191)
dali je netko pokusavao spajati N73 preko bluetootha na PC ... pokušavam spojit al ne uspijevam .... bluetooth device je canyon cnr-btu3

ako ima tko kakav savjet da mi olakša objeručke prihvaćam ...unaprijed hvala

pokusavam mobitelom upravljat pc-em ....spojiti ga sa nokia pc-suit sam uspio ...

Koje bluetooh drivere koristi taj stick i što uopće želiš?

blue#13 07.10.2009. 17:41

imam ja problem s tim mobom prije tjedan dana mi je kompjutor prepoznavo mob preko usb-kabela,a sada dok ga spojim samo piše USB-DEVICE NOT RECOGNIZED

što da radim?

Mika bedex 24.12.2009. 16:38

nokia N73 pitanja

dsali je svima n73 malo sporiji kod otvaranja kamere ili fotogradfija ili samo meni?dali se moze kako updejtati software da se to poboljsa,moja verzija je 4.0812.4.0.1

i dali se moze instalirati garmin free i gdje?

hvala puno

Kimi 24.12.2009. 18:21

Citiraj:

Autor Mika bedex (Post 1520060)
dsali je svima n73 malo sporiji kod otvaranja kamere ili fotogradfija ili samo meni?dali se moze kako updejtati software da se to poboljsa,moja verzija je 4.0812.4.0.1

i dali se moze instalirati garmin free i gdje?

hvala puno

nemoze se znacajnije ubrzati rad kamere,moja se pocela i glupirati,tj ne skuzi da je poklopac otvoren itd
a free garmin je na rubu zakona pce,al ak ti je dosadno,odi na cafe mobil,mozda nades nesto:fiju:

mdinko 16.03.2010. 13:16

Hvala na ovome. Probat cu to jer mi je nekeko nestao dio memorije u mobu. Jednostavno nemam nista na mobu (sve na kartici) a on mi kaze da imam samo 6 mb slobodnog. Mozda i

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04.