![]() |
igra u 97 kilobajta
|
Staro, ali zanimljivo. :) Ja imam još nešto...
|
omg video je ogroman, cijelo vrijeme mislim ok ovo je zadnja scena...kad ono NOT
|
1 privitaka
Ima jedna neprofitna grupacija ljudi koja se bavi electronic art scene-on tj demosceneom josh od doba C64 & Amige.
Trose sate i mjesece kako bi napravili demo od 64kb ili pak veci. (Ima ih do 20MB). Osobno ih imam nekoliko stotina ;) Svake godine organiziraju natjecanja i okupljanja koja izgledaju ovako. Assembly 2006g http://img205.imageshack.us/img205/395/318gu9.jpg Imate više od 1000 demo-a, chiptunea, animacija i kojecega na njihova dva okupljalista. Ako koga zanima neka pogleda. scene.org pouet.net Eto mali uvod o tome sto se sve krije iza jedne takove igre od 97kb. Autori su farb-rausch i jedni su od najboljih skupina koji se bave tim hobijem. Tu su josh Razor 1911, Aardbei, Fairlight, Deviance, Orion i drugi. Have Fun! +jedan demo od 64k u attachmentu (by farb-rausch). |
obozavam ovakve stvari :D
da su oni radili quake4 stao bi na jednu disketu :D |
ma kaj samo četvorka? stali bi na disketu svi kvejkovi, od prvog do zadnjeg.:D
|
strasno predobro
|
ovo je nešto prestrašno
pogledao sam ovo sto je domy stavio i ono sto je celduce stavio predobro..svaka im čast.. |
Evo samo da navedem suprotan primjer (za one koji ne znaju) X Plane 8.x dolazi na 7 double layer DVD-a, kao System requirements navdeno je i 60 gb hard diska: sweating
|
morph lijep primjer :D
ovo je zbilja impresivno - sve to u samo 64kb...zbilja nevjerojatno |
Ali šta je tu čudno.
Vrhunske igre za ZX Spectrum su bile velike 48 Kb, a za Comodorca 64 Kb. |
da ali 2d :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |