![]() |
(riješeno) Win 98 bez display properties i USB stick problemi
Dakle, pred neko vrijeme na drugoj konfi iz siga vise nisam mogel otvoriti display properties. E sad, disk (WD 14300, 4.3gb) je imal bad sectora pa sam win nanovo instaliral na WD 2850 (850MB). I hocu do display propertiesa-ono nista! Task manager veli da je Rundll32 "not responding". U safe modeu mogu do display properties uredno...
Drugi problem: Kad nekaj kopiram s USB 2.0 sticka Avixe, nakon par sekundi izbaci BSOD kao da sam izvadio stick prije reda (a nisam). Stick je ispravan, probal na vise kompova. pomagajte... :beer: |
Evo, ovo s display properties sam rijesil, sad radi :). Bio je problem s driverima, voodoo2 je proradil tek s referentnim 3dfx-ovim.
Al ovaj problem sa stickom i dalje stoji, probal sam vise verzija drivera za stick i isto. Sad sam probal i TakeMS cardreader, on radi normalno (ali je pri instalaciji par puta izbacio BSOD). Help!!! :o |
Pa očigledno da ima velikih problema s USB driverima. Noviji driveri za ploču možda?
I ako se ne varam, jel nije bio neki SP neslužbeni ili pacth za 98 koji se ticao baš USB nepodopština. EDIT; bio sam u pravu http://exuberant.ms11.net/98sesp.html Citiraj:
|
Da za win98 ti treba driver za usb-stickove.
|
Hvala, ovaj je service pack rijesio! : cheers2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |