![]() |
trznica
neznam dal ste primjetili,ali ima milijun threadova u kojem su osnivaci napisali lock,ali ti threadovi nisu lockani...ako je toliki problem,ja se dobrovoljno javljam za taj posao,i za brisanje lockanih threadova
|
Mislim da to nije toliki problem. Glavno da ekipa zna da je nešto prodano, na ovaj ili onaj način.
|
Tako je. Ne treba se na kraju niti lockat, lagano se samo na zadnju poruku i u prvu poruku napiše malo boldanim slovima da je sve prodano. Olakšaš moderatoru i spriječiš da netko ponovno pita dal je sve prodano ili nije...
|
kaj nebi bilo sto puta preglednije da se brišu teme prodano, molim lock i tako...? mislim te teme mogu koristit da se vidi kako se kreću cjene i primjeri za ako neko traži puno za neku stvar al ono...
|
da, al znaju se nać biseri koji podižu thread star mjesec dana umjesto PM-a
|
Brisat nećemo iz više razloga ali OK, bude se to pozatvaralo.
|
ja se dobrovoljno javljam za bilo kaj,sam da pomognem,a dajte stavite onda jos jednu podtemu prodane stvari ili nes zato kaj je tu guzva,i mrzim kad udem u thread sve pregledam i raspitam se ako me ta stvar zanima i idem do kraja kad ono pise prodano
|
Citiraj:
A price o "podizanju tema starih milijune godina" su nepotrebne, jer se takve stvari dogadjaju jako rijetko. Smatram da razumna i pametna osoba moze zakljuciti da nakon "prodano/kupljeno" ili "lock" od strane prodavaca/kupca ozcnacava i kraj trgovine pa nije potrebno daljnje komentiranje i slicno. ;) |
Citiraj:
|
Da citiram sam sebe:
"................, bude se to pozatvaralo." |
mislim da lock nije nuzan , dovoljno je dodati u temu PRODANO i gotovo . a ove bisere koji ozive topice - odmah bananko .
|
Atha, šta kažeš na to da u naslov dodaš "prodano" ili "kupljeno" kao ja na Problemima? :)
|
Ovo je dobra ideja, kad je nešto prodano locka se i odmah vidiš, nemoraš ulazit u thread i gledat jel piše prodano, a i jednostavnije je svima (osim moderatoru jel).....
|
Citiraj:
EDIT: možda kada bi se uvelo da svatko može svoju temu na tržnici zaključati(samo zaključati)? Hm, ne mogu smisliti kako bi to netko zlorabio, ali naći će se neki biser ko da gledam... :D |
ili recimo poslati moderatoru pm od teme koja moze pod lock s umetnutim linkom i on odmah locka kad procita ako nije stigao prije reagirat...recimo cijenjeni kolega @domy u naslov doda "Rijeseno" kad se uspije rijesiti neciji problem i stvarno je dosta preglednije.Mozda ce biti na trznici lakse i moderatorima da tako probaju u naslov dodati recimo "prodano" bit ce vjerojatno preglednije na trznici,a i njima ce biti mozda lakse nadzirati trznicu posto je tamo dosta prometno..
|
jos nesto!dajte neka neko napise koji su jos dijelovi ostali koji su bili kod vas na testiranju!na trznici je covijek napiso da ga zanimaju nove informacije o stvarima koje prodajete!
|
Beren se uvijek javi kada ima novih stvari za dodati. Do tada vrijedi njegov posljednji update --> http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=113
|
Citiraj:
|
Jel se može isprogramirati da se sami thredovi lockaju nakon mjesec dana neaktivnosti?
|
puno hvala na objasnjenju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |