![]() |
CC - Menthos
Mislim da ste svi culi kako mjesanjem i coca colom dobijete kao da se izbljujete ili tako nesto... I sad bas vidim na Tv-u prije skole kako je neki mali od konzumiranja coca cole light i menthosa preminuo.... WTF
|
ne mjesanjem nego tako da u svjeze otvorenu colu naguras par mentosa i kad se to malo natopi BUM vatromet coca cole!!!!
a sta je ovaj mali radio neznam....: stoopid |
Priča se....da kako je pio colu da je odma i gutao mentose...
|
mora da mu se desila ista kemijska reakcija kao i kad naguras mentose u bocu.....
al na koju je stranu izletilo....??: bonker : |
hoax... na netu imaš status i objašnjenje.
edit: našel sam... http://www.snopes.com/horrors/freakish/mentos.asp |
|
zOMG, znao sam da je kola sranje al ovo..
|
Pa ne znam baš da je hoax...Činjenica je da je mali pio light colu,pojeo par tih mentosa i nakon toga umro,navodno od te explozivne reakcije u stomaku.
|
pa da ali bog zna koliko je on tog uzeo mislim samo se ispovracas od jednog bog zna
|
vidio to. Uglavnom ni coca cola ni mentos neće priznaju i plate za tu svoju pogrešku.
|
Citiraj:
Samo počmeš povraćati ;) |
Citiraj:
|
vidio sam to prije par mjeseci al da baš može izazvat smrt....don't think so...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
probaj!
vjerovatno bi si lijepo pročistio želudac ali ti nista drugo nebi bilo! to ti je isto ko da se napiješ pa povratiš samo malo brže i svega se sječaš!!! :beer: |
Ma kakva eksplozija želuca, di ste to pročitali, neko je provalio da je klinac umro samo da napravi negativan publicitet, od čaše cole i par menthosa samo bi se podrigivao, a sad da strpaš litru kole i tonu mentosa povraćao bi vjerojatno...želučana kiselina sprijčila bi eksploziju
@mitzek jr. Vjerojatno na guzicu : bonker2 : roller : |
Citiraj:
ahahaha dobro kažeš! : goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |