![]() |
Hoće li raditi normalno....
...ako matičnu ploču sa 24 pinskim atx 2.0 slotom spojim na 20 pinsko kvalitetno napajanje?
napajanje je a-open 350W, super radi i sve, ali eto s obzirom da ću preći na novu platformu, dali će to raditi ili moram kupiti novo napajanje? nova ploča bi bila nforce4... |
Bilo bi poželjno
Citiraj:
|
Mislim da ti to ovisi o samoj ploči, no velika većina radi sa 20-pinskim...
EDIT: Sjećam se da je Wolverinova Chaintekica (NF4 Ultra) radila probleme sa 20-pinskim napajanjem, ako se dobro sjećam, nije radila. |
Radit ce to, ali pod uvjetom da nije neka "killing konfa" i da nece biti nekog veceg OC-anja. U tom slucaju bi trebalo 24-pin i 4-pin dodatni konektor.
A onaj konverter 20-pin na 24-pin je bolje ne imati, tako da ako uzimas jaku konfu i mislis OC-ati bilo bi pozeljno da uzmes napajanje sa 24-pina. |
raditi ce u 90% slucajeva.
|
konfa bi bila: 3000+, 2 gb rama, 7900gs, msi k8n sli fi ploča.... bez clockanja.
znači moglo bi radit sa ovim komponentama? |
Probaj pa vidi...Mislim da problema ne bi trebalo biti. Konzultiraj se sa manualom od ploče prije nego što sve spojiš. Tamo bi moralo pisati ako ima nekih problema...
|
I pazi kako spajas, ona kopca na ATX konektoru od napajanja mora ici na jedan "nosic" na konektoru na ploci...
|
ako si mislio da ih moram spojit na prvih 20 pinova, onda to znam...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |