PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Prijedlog za tržnicu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58639)

Poggiali 27.01.2007. 17:56

Prijedlog za tržnicu

Ovak pošto vidim da je tržnica prenatrpana i jedan oglas u roku jednog dana ode sa 1. na 3. stranicu, pa sam mislil da bi bilo dobro da se podjeli prodaja, recimo na pc opremu, na gaming opremu i recimo mp3 playeri mobiteli i sl.
Znači da je prodaja u 3-4 podgrupe, mislim da nebi bilo loše :)

Razer 27.01.2007. 18:10

Mislim da to nije dobra ideja...zato postoji bump da dižeš temu, kud ćeš više dijeliti od ovog...nebi to bilo dobro...

Poggiali 27.01.2007. 18:16

Zakaj nebi bila dobro, pa neki forumi imaju tak, ovak če se stalno bumpati i bezveze zatrpavati lol.

Razer 27.01.2007. 18:21

Pa zato ima mogućnost samo 2 bumpa max...a i ja nevidim ništa pretrpano, s obzirom na količinu postova koliko bude tamo dnevno, mislim, baš naprotiv, da je to jako dobro organizirano...

Facelessone 27.01.2007. 18:25

također mislim da je dobro ovak kak je. netreba nist mijenjat, imaš bum, treba imat i skill za upotri***it ga :D

beroland 28.01.2007. 00:19

Citiraj:

Autor Razer (Post 630306)
Pa zato ima mogućnost samo 2 bumpa max...a i ja nevidim ništa pretrpano, s obzirom na količinu postova koliko bude tamo dnevno, mislim, baš naprotiv, da je to jako dobro organizirano...

Ne znam baš koliko je to u praksi tako točno. Mislim da sam vidio neki dan jednog koji je imao barem 3 bumpa. Kakva su tvoja iskustva?

Inače, mislim da je ideja dobra jer i u web shopovima (i u svim drugim dućanima) su robe posložene po kategorijama jer ako znaš što te zanima ne moraš gubiti vrijeme na pregledavanje masu stvari da biš našao par koje te zanimaju.
U svakom slučaju podržavam prijedlog.

Razer 28.01.2007. 01:18

Citiraj:

Autor beroland (Post 630695)
Ne znam baš koliko je to u praksi tako točno. Mislim da sam vidio neki dan jednog koji je imao barem 3 bumpa. Kakva su tvoja iskustva?

To sa više od 2 bumpa je jednostavno nepridržavanje pravila...
Btw...Tržnica nije webshop ;)

atha 28.01.2007. 03:13

Dobro je ovako, za sada se nista nece mijenjati.

Spekny 28.01.2007. 09:30

a jel se može napravit dio u kojem ce se pisat o ljudima koji varaju,tj. pošalju neispravno ili ne pošalju...ja imam vec dva takva...možda i ima takav dio a ja nisam vidija :-(

amd freak 28.01.2007. 09:33

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=52381

ovdje se o tome piše..Bila je nekad i lista loših trgovaca ali je ukinuta!

Costa 28.01.2007. 12:43

Citiraj:

Autor Poggiali (Post 630283)
Ovak pošto vidim da je tržnica prenatrpana i jedan oglas u roku jednog dana ode sa 1. na 3. stranicu, pa sam mislil da bi bilo dobro da se podjeli prodaja, recimo na pc opremu, na gaming opremu i recimo mp3 playeri mobiteli i sl.
Znači da je prodaja u 3-4 podgrupe, mislim da nebi bilo loše :)

Déjà vu :D

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57675

Ti koristiš palatale pa i nije skroz isto.

Poggiali 28.01.2007. 17:25

Citiraj:

Autor beroland (Post 630695)

Inače, mislim da je ideja dobra jer i u web shopovima (i u svim drugim dućanima) su robe posložene po kategorijama jer ako znaš što te zanima ne moraš gubiti vrijeme na pregledavanje masu stvari da biš našao par koje te zanimaju.
U svakom slučaju podržavam prijedlog.

Pa da , štos je u tom kaj ima naslov 2309rdjd3'90i8c i sad ja moram otvarat topic da vidim o čem se radi, jer nisam baš tolko ufuran pa da odma znam jel matična, grafa ili kaj ja znam
Recimo na Croatian In Car Entertainmenti imaju prodaju auto akustike (koja se djeli na pojačala zvučnike i HU-e), i prodaju ostalih stvari nevezano za auto akustiku.
I onda odma nađem kaj me zanima, ovak moraml istat 4-5 stranica, jer da vidim kaj se nudi. : flyingey
Mislim kaj tak teško napravit 3 podforuma, al ajd nema veze : bonker : ko voli nek izvoli : baad :

beroland 29.01.2007. 01:24

Citiraj:

Autor Razer (Post 630732)
Btw...Tržnica nije webshop ;)

Definitivno, nije. I hvala bogu da nije - zato i vrijedi!;)
Ja sam samo rekao "i u web shopovima..." znači da sam time rekao da ovo nije web shop (hvala bogu - drugi put), ali tržnica ima komercijalni duh trgovine u sebi i može se probati usporediti.

Btw, vidim da ima dva topica "Prijedlog za trž(z)nicu" - možda biš atha mogao jednoga lockat i probat spojit, ili ne znam što, ali ja se selim na onaj drugi jer mislim da je fer ići tamo kada je onaj 10 dana stariji i ima više postova.

^SuperUnknown^ 03.02.2007. 20:50

Citiraj:

Autor Poggiali (Post 631106)
Pa da , štos je u tom kaj ima naslov 2309rdjd3'90i8c i sad ja moram otvarat topic da vidim o čem se radi

Ne moras. Dodji misem na naslov teme i u tooltip-u ce ti iskocit sadrzaj threada :beer:

Poggiali 04.02.2007. 00:40

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 635594)
Ne moras. Dodji misem na naslov teme i u tooltip-u ce ti iskocit sadrzaj threada :beer:

Ma znam to, al opet treba počekat 1 sekundu da se pokaže :) a fora je kaj neki počnu " čujte draga ljepa odlična ekipa, jel bi vi meni mogli dat savjet ili kaj ti jaznam..." i opet mi ne pokaže u poruci bit :D

stuc 04.02.2007. 01:15

Citiraj:

Autor Poggiali (Post 635764)
čujte draga ljepa odlična ekipa

To je baš zgodno, daje pravi domaćinski štih ove tržnice :D

Dakle, jedva se navikoh od prošlog cijepkanja tržnice a sad bi vi još.

Ja sam protiv iz jednog sasvim jednostavnog razloga, istog koji mi je bio argumenat i kod prvog razdjeljivanja trgovine na tržnici.

Dođem i volim vidjet šta ima, šta se nudi, traži ili đora U 20% slučajeva dođem s nekom namjerom da nešto određeno kupim ali sve ostalo spada pod vidjeti a vidjeti je puuno lakše kad se ne treba otvoriti 10-15 tema nego recimo jednu u kojoj je sve.

Gabre 09.02.2007. 19:45

treba novi podforum zvan : PROCJENE

strašno je postalo da je svaki drugi topic u prodaji, "procjena"...

pa fuck, odjednom svi nešto procjenjuju! treba zabranit te glupave procjene. pogeldaj najprije po tržnici kao se kreću cijene, pa onda fino staviš ogals, bez dosađivanja...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26.