![]() |
(riješeno) Cut/paste i file ne radi...
ovak...
imam xp pro sp2, WD 250gb i isti takav eksterni, 1gb kingmax.... skinuh 2 sezone 2 i pol muskarca s utorrentom (>8gb) i napravim cut/paste na istoj particiji sam u drugi folder i file odjednom ima 0 byta i not accessible.... nemrem ga otvorit... slicno mi se dogada i sa glazbom, skinem s neta par setova i samo ih premjestim negdje i ne rade, ne mogu ih pokrenut... napravio sam system restore da vratim muskarce i vratio sam foldere nazad gdje su bili (u downloads) ali ne mogu ih pokrenut, nemrem pokrenut niti jedan fajl koji cut-am negdje... niti slike nis... trenutno imam 15tak gb filmova/mp3 koje ne mogu otvorit na hardu... ne javlja mi nikakav error pri otvaranju neg ih jednostavno ne otvori, u bs playeru sam pise closed, u winampu cant read... bla bla help!!! prilicno sam siguran da nemam virusa i inih gluposti... imam kaspersky av, prije sam imo nekog brontok virusa, tako nesto ne mogu se sjetit al sam ga se rjesio.... |
Ako je to ono što mislim da je, nestali su podaci o vlasniku fileova i foldera... Daj otvori Properties nečega što ne valja i javi šta imaš ovdje...
http://img178.imageshack.us/img178/4...rd01gz3.th.png |
0o u properties nemam taj security tab gore... imam samo general i summary
|
Citiraj:
|
ok jesam... prazan mi je window u security tabu... group or user names = prazno
|
Znači pogodio sam... :) Dodaj tu stavku Administrators i System te kod obje dole stavi kvačice na Allow i onda će radit. Tako sad za svaki file/folder, možeš više odjednom.
|
jesi :) puno hvala
|
Jedino još nisam otkrio zašto se to događa...
|
ne bih znao... nedavno sam formatiro hard zbog virusa al izgleda da je prezivio na eksternom, sam od sebe mi se maknuo folder options iz ctrl panela, i maknule su mi se sve file ekstenzije .txt .mp3 itd ..... nisam mogo run-at regedit - acces denied, pa sam ukuco neki key da mogu uc pa tamo vratio folder options i file extensions... mozda mi je taj virus, sta vec i taj security zdrmo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |