![]() |
Pomoć molim - snimljene pjesme "preskaču"
Molio bih da ako netko zna , da mi pomogne riješiti ovaj problem .....
Radi se o sljedećem . Kada snimam audio cd u Neru , dešava mi se da na skoro svakoj pjesmi " preskače " ... Muziku snimam iz kompjutera , prebacujem iz mp3 formata u audio . Snimam sa Nerom 7.0.12 . ...Kupio sam novu dvd pržilicu , smatrajući da je problem u njoj , ali sve je ostalo isto ....Iste te mp trice , kada snimim na compu kod klinaca , ispadaju OK . Nije mi jasno di sam fulao .:mad: |
Probaj s Nerom 6 ili nekim drugim programom za izradu audio cd-a iz mp3-ca. Nero sedam baš i nije najpouzdaniji komad softwera.
|
Da,kao sto pomo kaze sigurno je 7.ca kriva, imao sam takav slucaj, instaliraj Nero 6.xxx i vidjet ces razliku/kvalitetu.
|
Yep, problem je u Nero 7-ici... Skini službenu 6-icu ili Lite 7-icu u kojoj je to popravljeno...
|
Ili skini ovo i kopiraj datoteke iz te arhive u mapu C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins. Ovdje se radi o problemu s mp3pro.dll datotekom u ranijim verzijama Nero 7 programa. Kasnije verzije izgleda ne stvaraju probleme (iako nije 100% sigurno jer nisu svi korisnici imali problema ni s ranijim verzijama). Datoteke iz ove arhive su preuzete iz verzije 6 i uredno rade. Na taj način ostaviš sedmicu, a riješiš ovaj problem.
Moguća rješenja su i update na najnoviju "sedmicu" koja izgleda ne zeza, ili vraćanje na "šesticu", kao što su dečki rekli. |
Možda je prevelika brzina snimanja?
Mada, djelim mišljenje sa dečkima, Nero vjerojatno zafrakava. Neznam kako svi imaju problema sa tom 7-icom, moj Nero 7 Ultra radi ko urica i to je doslovno mali operativni sustav u jednom... |
i ja sam imao problema sa nerom 7 premium na pioneer dvd przilici.niti promjena firmwarea nije pomogla.problem rijesio sa nero 6
juce sam tušnuo neku combo LG cd przilo u komp da cimeru snimim audio cd.greskom sam opet inst. N 7 premium.cd je snimljen bez problema na max brzini 32x i nije bilo niti jedne greske. mozda sedmica bas ne funkcionira naj naj sa dvd przilicama..................:confused: |
Klinci mi imaju 6icu i radi bez problema ... A meni ta premium radi čuda ....Brzina nije problem , pržim na *12 (najsporije) ,.... Kopirat ću ovaj file od Igora u tu moju sedmicu pa ću javit .... hvala svima .
EDIT: Ok. iskopirao i zamijenio datoteke . Hvala još jednom . |
Ja ti za przenje mp3-ca na audio CD toplo preporucam freeware "Burrrn!":
http://www.burrrn.net/?page_id=4 Krajnje je jednostavan, ima najbolji decoder i radi savrseno :) http://img154.imageshack.us/img154/8...rrrnun7.th.png |
Crna psino, ajd drugi puta pripazi na naslov i koristi tipku Edit, ako želiš nešto dodati u poruku...
Hvala |
Ovako, problem koji se javlja vezan je za Nerov dekoder. Meni se, konkretno, javlja od verzije 6, pa nadalje. Da budem iskren, na verziji 7 to nisam ni testirao, jer sam problem riješio prebacivanjem mp3 datoteka nazad u wav Winamp-ovim pluginom, koji kad se jednom naštima, radi savršeno. Plugin se zove "filewritter" i možete preko njega riješiti i preimenovanje, pa u Neru nemate potrebu dodavat ništa.
Dakle, umjesto direktnog prebacivanja u Nerovom browseru, ili radite što i ja, ili mijenjajte software. |
Citiraj:
|
Može biti i to razlog, ali ne u ovom slučaju. Kako je naveo Black_Shark, iste te mp3-ice na drugom kompu s drugim programom (Nero 6) snimljene ispadnu OK. Tako da mislim da nije problem u lošem ripanju.
|
Kupio sam Nero 7.7.15. :-)))) Nisam ga još isprobao , ali nakon šta ga probam javit ću rez . A sada ću skinuti onaj program " Burrrn " od SuperUnknowna , ako je tako dobar i više neću pržiti muziku Nerom u Wavu ......... Hvala ,hvala ......
|
Nero 7.7.1.5. radi bez problema .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |