![]() |
help, koje slusalice
Kupujem slusalice za komp, koristit ce se za bas sve od slusanja glazbe do igranja i stajat ce mi dosta dugo na glavi u komadu, tako da bi trebao nesto solidne kvalitete zvuka, a da su i udobne u isto vrijeme. Naravno i mikrofon bi dobro dosao za poneku partiju aa ili cega vec :)
osobno sam isprobao sharkoon 5.1 neke (bile u linksu cca 250kn) spojene na stereo i plantronics gamecom1, plantronics mi se vise svidio zbog zbuka i robusne izrade osim sto griju (ovo vjerujem da bi se koznom navlakom dalo izbjeci) i stiscu glavu dosta dok su ove sharkoon jednostavno preogromne i padaju mi s glave (valjda zato ni ne stiscu :D ).. To su moji komentari do sad, pa da se mozete otprilike orjentirat na sto ciljam :) hvala unaprijed svima! p.s. a cijena, heh, pa nemojte sad da bude 1500kn bas jel :D |
neznam tocno model ali znam marku , cijenu i mjesto kupnje - sennheiser i negdje oko 300kn u aquariusu , slusalice su mrak , utjecaj okoline nula , glasnoca odlicna , ergonomija isto super , frend ih je kupio prije kojih mjesec dana i koristio sam ih u par navrata i znam da ce biti moje sljedece .
model je jedan od onih eh150 ili 250 , nisam siguran . |
u aquariusu?? ajde saznaj tocno model molim te ako nije problem.. :)
pa nije valjda da nitko vise nema preporuku za nijedne konkretne slusalice??: stoopid |
ma ljudi se srame :)
sve sto kosta uglavnom i vrijedi . ove kojima sam odusevlje su model 150 i kostaju cak i manje , oko 280 kaze drug , a ove 250 on kaze da su jos bolje ali da su preko 500 . |
sennheiser hd555 600 i nešto kuna u tehnomaxu , šlušalice su odlične i netrebaš dalje tražiti, zvuk odličan ,ni nakon par sati na glavi nema osjećaja boli ,moja preporuka
|
Da se malo umjesam, kupujem sluske iskljucivo za igranje a imam nekih 300 kn za potrosit, pa bi molio neki savjet za sluske u tome cjenovnome rangu
Hvala |
Samo ne Philips.
|
na kraju ce ispast pc151 il 161 i ove hd555 nesto kasnije jer izgledaju mrak zaista a imaju jos bolje reviewe(!!) ali nemaju mikrofon koji je eto potreban..
tnx ppl, svida mi se ovo dosta :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |