![]() |
Epox 8KHA+
Za one koji su imali ili imaju tu ploču:
Zanima me na kojem max FSBu vam je radila, tj.radi? |
kod srky je fsb 200 mhz
|
Re: Epox 8KHA+
Citiraj:
:beer: Evo da splahnem grlo :D |
Ja sam imao 8KHA, dakle bez +, i radila je stvarno super. Mislim da je čak do 195Mhz FSB išao.. A da sam voldmodao, mrak mrak !
|
ja jos imam tu plocu,
prije je bio volt mod na njoj, tako da se napon na procu mogo dizati do 2.05 V, Ja sam maximalno dignuo na 181, s time da je procesor 1500+ (1333) palomino jos i sada zakljucan, znaci mnozitelj 10. Da sam imao neki drugi procesor ili da je ovaj bio otkljucan brijem da bi islo puno vise. Znaci is 10x182, ram sam malo moro spusiti, al dobro to iovako samo radi testiranja, makar je bilo vrlo stabilno. Evo jedna slikica od toga. Inace ne preporucam taj volt mod. |
Iskreno mislio sam na vdd mod, tj. chipset podizanje napona.
Ma ok uglavnom ide oko 200, više manje :) |
Kova nema za tu plocu VDD mod.
|
Citiraj:
heheh koji sam brijač :) Nisam znao da nema, volt mod mi ne zvuči ok, u biti s time podižeš napon proca, a ne i chipseta pa onda to nije ok. :rolleyes: Mailman na kojem tebi max FSBu radi ??? |
Citiraj:
Mislio sam to dati bratu (K7S5A Pro) a sebi uzeti nekog TBreda (1700+ ili 2100+) pa me zanimalo dokle može FSB ići. Ploča je voltmodana;max 2,05V |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hm 25 000, hm hm, nisam o tome nikada razmišljao, kako bi to negdje letilo !!!!!! |
Citiraj:
|
Sto se tice FSB ja sam ju uspio natjerati na 200 i pritom je sve stabilno i to s Duronom :D
|
Epox je zakon!!! I Duron je Zakon !!! :D :D :D :beer: :clap:
Al za dobar OC ti treba i dobra memorija. Ja imam (zapravo imao sam, tj. prodao sam ju :( ) PC 133 koja je bez beda isla na 166 MHZ. :) |
Kako su vam diskovi izdržali tako visok FSB.
Nikakvih korupcija podataka nije bilo? |
1 privitaka
Evo ti moj najbolji OC, upravo od danas, sve na zrak !
Nema nikakvih problema. Ok priznam to je najveći OC s kojim mogu do Windowsa, no kao što piše u Sigu, najnormalnije i FULL stabilno mi radi na 11x226=2486 Mhz !!! |
Citiraj:
Na kt266a chipsetu to bi bilo 230/4=57,5 Mhz umjesto 33Mhz (meni je sad na 38). |
Stavi si odnos na 4:3 mei je memorija na 222Mhz!Znaci jos moze al ploca ne da,na 151 mi se rusi, cim pomaknem mis!152 se nece ni pokrenut!:argue:
|
Tako je možeš zaključati i zaključano mi je :)
Epox je super super ploča, pogotovo ova moja, RULES ! :) :rambo: |
Ja si namjeravam ubost Abiticu NF7-s rev 2.0 malo je brza od Epoxice a ima i SS!:clap:
|
Razmišljao sam o toj ploči, no teško da ću trenutno naći bolje, ma i to je nešto sitno, tako da...
A kada sam već napravio taj VDD mod, glupo mi je sada uzeti drugu ploću, rađe sada uložim u dobro hlađenje, koje će mi uvijek dobro doći ! |
Meni je PCI radio na 44 MHZ :D .
Ali sam sad prodao memoriju (da vise ne OC-am inace cu nesto skurit :) ). Nemam pojma kako je HDD izdržao ali radi (izvadio sam sve PCI kartice). |
Citiraj:
|
Zalmanov cooler, hm, gledao sam ga i neznam nekako mi se čini da to nije to šta ja želim !
Ako idem u modanje idem do kraja, dakle vodeno ! Ali onda sve ide pod vodeno osim diskova ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I na kraju...
...nabavio sam vodljivo srebro. Nisam ga uspio potpuno otključati, ustvari umjesto x11 zaključao sam ga na x9 (iz trećeg pokušaja; jednom x8, drugi put x7). :clap: :rolleyes:
165MHz : u redu (pojavio se desktop :eek: ;dalje nisam testirao) 166MHz : "UNMOUNTABLE BOOT VOLUME" 170MHz : "UNMOUNTABLE BOOT VOLUME", niti POST s nekim biosima Pokušao s nekoliko biosa, "spustio" hard na ATA33, memorija je PC2700. Dakle, HDD je "krivac"? |
Ček ti imaš KT266, ja sam na svojoj 8KHA, mislim da radi na isto tako cca 170 Mhz, budem pogledao, kod frenda je (prodao sam mu stari komp).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43. |