![]() |
SyncMaster 940BF
Užasno me ubija spoznaja da sam pukom nepažnjom ogrebao svoj SyncMaster 940BF star manje od godinu dana. Nespretno sam "zavitlao" produžetak USB kabela s namjerom da ga uključim u PC te napravio milimetar široku i dugačku zarezotinu, vidljivu samo na bijelim podlogama. Nisam perfekcionista no, kao što rekoh - kolje me to. Vjerujem da ću naići na vaše razumijevanje. :)
Napokon, interesira me je li moguća zamjena te prednje plastike? Je li to isplativo ili je isplativije se nadati kvaru unutar jamstvenog roka : stoopid kako bi bio zamijenjen za novi : stoopid ? |
ništa nego trpi i probaj ignorirati učinjeno...
to će te smetati prvih dan dva, ali onda ćeš i zaboravit... yebga, ja kupim mob za 1000kn, i onda mi za dva dana padne na asfalt i ogrebe se baš da se vidi... i što sad, šuti, i aj dalje... sad me više ni ne smeta :) |
Znam. :( Već sam se pomirio s tim, no morao sam pitati. Ako ništa drugo - lakše mi je. Thx
|
meni se na mom 940BF nakon samo 2 tjedna od kupnje pojavio mrtvi pixel negdje po sredini ekrana, ta (plava) tockica se vidi samo na crnoj podlozi i nisam je mogao trpit prvih mjesec dana, ali nakon toga se jednostavno naviknes...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kaj ne postoji ona neka pasta il kaj već namažeš ogrebotinu istrljaš i postane skoro ne uočljiva? tak sam ja ekran na mobu izglanco... neka mala crvena tubica 50ak kn. u onom mob dućanu čim se uđe u importane sa ljeve strane nakon kioska, ak si iz zagreba ziher znaš: hello2 :
sam nisam ziher dal je još tam ta trgovina, nedavno se otvorilo neš sa odjećom sad neznam dal je u tom lokalu: nono : |
Da ne otvaram novi thread pitat cu ovdje. S čime čistite LCD? Ne mislim na pašinu nego na "tvrdokorniju" nečistoću. Primjerice mrlje od prstiju, itd.
|
Tu bi cisti alkohol bio najbolji. Naravno ima dosta sredstava za ciscenje stakla i ostalih povrsina.
|
Citiraj:
|
netko je prije spomenuo baby vlazne maramice pa sam i ja pokupio tu foru i cisto je ok:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-P...an-LCD-Monitor |
Citiraj:
Samo ne koristi pastu za poliranje plastike na mobitelima jer češ uništiti antirefleksni premaz. |
Citiraj:
Dakle, definitivno se ne može zamijeniti plastika na ekranu? |
Citiraj:
Ako je plastika samo za zaštiti, i kako neki navode poboljšavanje kontrasta možeš je slobodno slinuti jer je ispod nje normalna matrica. Možda se može i prebaciti sa nekog drugog 19" LCD-a. Za tvoj monitor neznam, ali je meni na laptopu to najobicniji komad plastike koji štiti matricu. Sada gledam 970P na stolu i izgleda da je i tamo obicna plastika za zaštiti. Priginalni antirefleksni premaz preko LCD-a je osjetljiv na grebanje i trebao bi ga čistiti sa posebnom tekucinom i krpicom od mikrovlakana pa ga s tom plastikom zaštite (Naravno samo na nekim monitorima). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |