![]() |
kako prepoznati Hrvata?
Kako prepoznati Hrvata
|
Dobra :D Samo staro, fest ;)
|
hahaha.
Staro ali pali! |
iako niste zaposleni, u garaži vam je parkiran novi automobil
ne izlazite iz kuće dok vam kosa nije potpuno suha smatrate kako su Hrvatska i njezino more najljepši na svijetu, iako nikada niste ni prešli državnu granicu zovete se Ante, Ivana ili Ana E sa ovima se nikako ne slažem... |
Citiraj:
hahaha! ja se itekako slažem! ja sam Antun a imam sestru koja se zove Ana! prestrašno! : bonker : |
predobro ali i žalosno jer je skoro sve istina :D
|
To je preuzeto s Uncyclopedije.
Inace zabavna stranica, ali u zadnje vrijeme preimbecilna. Prije je bilo bolje. |
# posuđe perete ručno, prije nego što ga stavite u mašinu za pranje
Ovo je totalno istina - a mislio sam da samo ja to radim :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja kad je na mene red da perem sudje samo ga tutnem u masinu i : axeman : |
Hrvat sam da veci nemogu biti. Nikakav iz okolnih prostora, samo Zagreb i okolica i malim djelom dalmacija. Kompletno u nazad valjda 35 generacija i NITI jedno ne odgovara opisu. Imam jedino Anu u familiji, a i to nisam ziher :D .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda si premoderan šta drugo, ali ovo sa mašinom je bolesno istina : bonker2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:clap:
|
hihihihi :D
ma rulamo : boxers : |
roditelji su vam uvjereni da ćete biti nitko i ništa ako ne završite fakultet
meni je ova najbolja, već vidim kako starci viču na mene : nono : |
Hehe to sa fakultetom je istina, znam, osobno iskustvo :)
|
ja sam cisti hrvat osim sto nemam klasicno hrvatsko ime i nemam novi auto :D
ali sam i cisti RVAT sto se moze zakljuciti iz pogleda na avatar :D :D :D |
rakiju ne koristite samo na proslavama, već i kao sredstvo za pranje prozora, masažu i kao lijek
U istina... posuđe perete ručno, prije nego što ga stavite u mašinu za pranje Ovo mi nikada nije bilo jasno zašto,ali bolna istina: bonker : Uglavnom skoro sve je istina ali ovo: nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija Pa šta nije možda tako???:beer: |
ako ima ovdje neka domačica neka nam objasni ovo:
posuđe perete ručno, prije nego što ga stavite u mašinu za pranje ja to stvarno ne kontam!!! za šta onda služi perilica??? |
Citiraj:
Znam zašto. Preporuča se isprati suđe prije pranja jer se ostaci hrane skupljaju u mašini i može doći s vremenom do začepljenja filtera. Eto mi Hrvati smo jako pametan i brižan narod u biti PS Nisam domačica |
hahaha!
mislim da moja mama nezna za to sa filterom ali svejedno pere na ruke pa onda ubaci u mašinu! ali pitat ću je... možda je neki skriveni stručnjak za mašine!!! :clap: |
Samo ispereš pod vodom ostatke od hrane i staviš u mašinu, bar ja tako radim :)
|
Pa da, nemres stavit u masinu sudje onako sa ostacima hrane :D
|
razumijem!
ne možeš stavit prljavo suđe u mašinu! šta kao netko otvori mašinu a ono tamo prljavo suđe!!! strefi ga šlog od slinog suđa! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro nisam ni mislio da u mašinu utrpaš kost i pola šnicle, nego one sitne mrvice, ono tipa rezanci, riža, grašak i da..........uhhhhh LOL |
Citiraj:
nezavrsit fax je ravno smrti u nasem drustvu. ***ote , koda se covjek cijeni samo po tome dal je zavrsio te 4 godine il nije . a znam pun q ekipe kaj prolaze ispite tek tak jedva da produ , nema ocjene iznad 2 ,3 , prepisuje se na velko al eto , diploma je tu, on je the gospodin :confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |