![]() |
Miranda - neće primat fileove sa icq-a
Evo kako da to riješim? Jednostavno ne želi primat fileove koje dobijem (odnosno trebam dobiti) sa icq-a. Ja ih bez problema mogu slat na icq. Zamijenio sam onaj icq.dll u plugin folderu ali opet ne radi. Imam Comodo firewall instaliran ako bi to moglo biti do toga. Baš bi se htio maknuti sa ICQ-a jer mi je dosta svih onih mutavih reklama i ružnih skinova. Pomozite...
|
ni meni sa icq na trillian
očito su to konkurentski programi koji ne podržavaju jedan drugog (ah ta sebičnost) ili je jednostavno način slanja na koji jedan program šalje podatke drugom nepoznat (valjda) |
O kojoj se verziji radi? Jel imas najnoviju? v0.6.3?
|
Citiraj:
|
Probaj nac neku stariju verziju ... evo ja vec dost dugo poglema po 0.4.0.3 i radi mi ICQ transfer sa gotovo svima ...
Ak ti ne proradi, probaj gAIM :) |
:) proradilo, skinuo sam Betu 0.7 verzije, hvala svima a posebno xabre-u na pomoći, on je bio online jedini pa sam ga malo zagnjavio :).
|
Inače i neki pluginovi znaju izazvati nered, pa ako opet bude problema, sjeti se da i njih provjeriš..
|
nema to (previse) veze sa verzijom vec sa portovima
otvori neki port u firewall-u i konfiguriraj mirandu da "slusa" na tom portu za (incoming) file transfer |
Imam kakvo rijesenje za trillian?
Nemogu nigdje naci opciju za slusanje portova. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:19. |