![]() |
Mov to avi
E,da ja to malo objasnim: snimim digitalcem male filmove te ih prebacim na komp i na komp ih mogu samo gledati,ali ja bih htio da ih prebacim u mpeg ili avi tako da bi ja to mogao gledati i na dvd-dvix player,pa me zanima zna li neko neki program koji bi mogao skinuti poželjno besplatni a naravno i manji s obzirom da skidam preko modema .... unaprijed hvala
|
Ja koristim doctor divx za svo konvertiranje
|
total video converter cak mislim da je i free uber konverter
|
Citiraj:
recimo divx ,konvertiranje prođe normalno s tim da malo zastane,a i kad idem pogledati snimljeno prikaže samo cca 5-6 sekundi te blokira a audio ide i dalje do kraja u čemu je problem ? |
instaliraj nove codece ja koristim klite codec pack i meni sve radi ko po loju. i da skini quicktime alternative tak da mos gledati te mov na kompu.
|
Za gledanje mu ne treba QT Alternative, sve ide uz pomoć K-Litea...
|
istina meni je trebalo za 3gp da mogu gledati u drugim playerima my bad .
|
Instalirao sam k-lite ista stvar pri konverziji,prvih 5-6 sekundi a ton ide do kraja
|
onda probaj sa Super-om, radi odlično.
|
ja sam imao problema s K-lite codecima...jednostavno mi je puicao windows exploerer kada mi je ocitavao video clipove u thumbovima
stavio sam si ACE mega codecs pack i konvertam video s Total Video Converterom....eto :) |
ja sam imao slicno sranje sa starijim k lite skinuo sam novo i sve se rijesilo eto :)
|
Još ću pokušati staviti n-lite i probati konverziju sa total video ,pa ćemo vidjeti
|
Total Video Converter rulaaa
|
Citiraj:
|
Probaj Super : goood : : goood :
|
mozes s quick time pro ali nisam ti bas siguranu u kvalitetu slike nakon konvertiranja!!
|
superom uspio ,hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27. |