PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Prijedlog za trznicu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57675)

Kermit 17.01.2007. 23:09

Prijedlog za trznicu

Ponekad se pomalo tesko snac na trznici, a i kad trazis odredenu stvar moras sve pregledavat i klikat vise puta nazad, na starije postove, koji nisu tolko ni stari, vec ljudi tolko toga prodaju i kupuju da nakon par dana sve zguraju na kraj. Pa, da bi se to izbjeglo predlazem da se postave poforumi, kao npr. procesori, maticne, citave konfiguracije... unutar svakog pod podforuma (prodaja, kupovina, razmjena). To bi pomoglo ljudima da lakse pronadu kaj zele kupit a i ovim koji prodaju da lakse to naprave. Kaj vi mislite?

Fleks 17.01.2007. 23:31

Zaboravi..... Nebi to klapalo dobro. Jos veca komfuzija bi nastala :(

Kermit 17.01.2007. 23:42

Kak kod koga :p

Vuco 17.01.2007. 23:51

E, a tražilica?
Kaj ste svi zaboravili na nju? :)

Kermit 18.01.2007. 00:09

Jos da radi kak spada...:)

Babaloo 18.01.2007. 00:15

Citiraj:

Autor Kermit (Post 621994)
Ponekad se pomalo tesko snac na trznici, a i kad trazis odredenu stvar moras sve pregledavat i klikat vise puta nazad, na starije postove, koji nisu tolko ni stari, vec ljudi tolko toga prodaju i kupuju da nakon par dana sve zguraju na kraj. Pa, da bi se to izbjeglo predlazem da se postave poforumi, kao npr. procesori, maticne, citave konfiguracije... unutar svakog pod podforuma (prodaja, kupovina, razmjena). To bi pomoglo ljudima da lakse pronadu kaj zele kupit a i ovim koji prodaju da lakse to naprave. Kaj vi mislite?

S jedne strane to i nije tako loš prijedlog, mislim da bi dosta olakšalo pretragu i pregledavanje tržnice, no postavlja se pitanje što kada korisnik prodaje više stvari odjednom? Mislim da bi ovu ideju trebalo malo detaljnije razraditi, mislim da ima potencijala : goood :

nino 18.01.2007. 00:29

Mooozda bi dobrodoslo da se otvori uz prodaju, kupovinu i podforum PROCJENE, jer manje vise se zatrpava prodaja sa procjenama. Tamo bi SuperUnkonwna stavili za moderatora :D pa nek uziva :D. Prodaja nek bude cista prodaja, IMO.

Vuco 18.01.2007. 00:35

Citiraj:

Autor Kermit (Post 622068)
Jos da radi kak spada...:)

Pa bome u zadnje vrijeme nalazim sve kaj trebam na forumu. Neznam sada točno za tržnicu, ali trebala bi raditi...:)

Kermit 18.01.2007. 00:49

Oho, bome dela :) Nisam ju dugo koristil jel jedno vrijeme nije bila funkcionalna bas, al sad, da bi rijec rekel ;)

Vuco 18.01.2007. 01:47

Citiraj:

Autor Kermit (Post 622101)
Oho, bome dela :) Nisam ju dugo koristil jel jedno vrijeme nije bila funkcionalna bas, al sad, da bi rijec rekel ;)

Heh, eto. Je, tražilica je prije bila ukomirana i nije mogla naći sve i da joj je pred nosom :)

Sada radi super...
Znači, više ne treba podjela ? :p :)

Kermit 18.01.2007. 02:10

Citiraj:

Autor Vuco (Post 622135)
Heh, eto. Je, tražilica je prije bila ukomirana i nije mogla naći sve i da joj je pred nosom :)

Sada radi super...
Znači, više ne treba podjela ? :p :)

Pa sad... :) Ja sam za još uvijek. Ak bi moglo funkcionirati, zakaj ne. Nek čelnici odluče :p

Jablan 18.01.2007. 06:52

Citiraj:

Autor nino5 (Post 622086)
Mooozda bi dobrodoslo da se otvori uz prodaju, kupovinu i podforum PROCJENE, jer manje vise se zatrpava prodaja sa procjenama. Tamo bi SuperUnkonwna stavili za moderatora :D pa nek uziva :D. Prodaja nek bude cista prodaja, IMO.

Potpisujem prijedlog, procjena u velikoj mjeri zatrpava tržnicu.

atha 18.01.2007. 08:01

Ljudi zele misljenje drugih prije prodaje. Obicno nakon prodaje slijedi procjena, i sto cemo onda? Da visim tamo cijeli dan, cekam da netko nakon procjene odluci prodati pa shibam pod prodaju teme, a? :) Ionako ih nema tako puno, po vasim rijecima bi se dalo zakljuciti da su cijeli forum preplavile procjene.
Super je ovako.

Roberto 18.01.2007. 08:18

Citiraj:

Autor atha (Post 622196)
Ljudi zele misljenje drugih prije prodaje. Obicno nakon prodaje slijedi procjena, i sto cemo onda? Da visim tamo cijeli dan, cekam da netko nakon procjene odluci prodati pa shibam pod prodaju teme, a? :) Ionako ih nema tako puno, po vasim rijecima bi se dalo zakljuciti da su cijeli forum preplavile procjene.
Super je ovako.

mislio si valjda obrnuto :)?

slažem se da ne treba ništa dodavati, stvar radi i ovako.. ljudi, koristite tražilicu, radi!

atha 18.01.2007. 11:38

Jasno, lapsus i tipkanje prije kave.

JuVe 18.01.2007. 18:17

Citiraj:

Autor atha (Post 622196)
cekam da netko nakon procjene odluci prodati pa shibam pod prodaju teme, a?

pa ono, nije toliko neizvedivo... kao što je nino napisao Superunknown je odlican u procjenama vjerojatno bi to rado preuzeo, i kad se stvar procijeni mod je samo preseli na prodaju :)

^SuperUnknown^ 20.01.2007. 18:55

Mmmm procjene :D:D:D Meni je ok ovako kako je, racvat trznicu na vise od Prodaje, Kupovine i Razmjene nema bas previse smisla. Ja bi radije forsirao pisanje garancija i oglasa sa vise od 3 rijeci u opisu neke robe :)

Router 20.01.2007. 19:13

mislim da Plac dobro funkcionira i da nema neke potrebe za promjenama .

Lud76 20.01.2007. 20:50

Citiraj:

Autor Router (Post 624216)
mislim da Plac dobro funkcionira i da nema neke potrebe za promjenama .

Slažem se da ga netreba mijenjat, samo pravilno treba pisati naslove threadova i sve se nađe

atha 20.01.2007. 22:39

Citiraj:

Autor lud76 (Post 624315)
Slažem se da ga netreba mijenjat, samo pravilno treba pisati naslove threadova i sve se nađe

: goood : Bravo, netko razumije.

Kermit 21.01.2007. 02:18

Citiraj:

Autor lud76 (Post 624315)

Ili to da, npr. navesti prodajem matičnu il hard il kaj god i naziv toga eventualno :) Nisam se toga sjetil :) Tak je vredu.

undo 21.01.2007. 03:00

ma trznica dobro funkcionira,mislim isto da netreba neke promjene uvoditi(jer kako god da promijenis nesto opet ce biti manjak osnovnih informacija u naslovu ili negdje drugdje itd....) ovako je zasad dobro.Ustvari ovako i onako svejedno ce @superunknown procijeniti - komad hardvera ce se prodati po toj cijeni - neko od nas forumasa ce to kupiti - @atha ili @srki ce zakljucati :D Covjece koji hranidbeni lanac hardveraja :D

atha 21.01.2007. 03:14

Srki spava zimski san, probuditi ce se na proljece. :D

undo 21.01.2007. 03:23

pa kak moze spavati na ovom globalnom zatopljenju,mislim da je i maxtorima preko glave ovoga vremena :D

^SuperUnknown^ 21.01.2007. 14:18

Bolje nek se ne budi, jos me nije do kraja cuo za onaj volan : lol2 :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36.