![]() |
Prijedlog za trznicu
Ponekad se pomalo tesko snac na trznici, a i kad trazis odredenu stvar moras sve pregledavat i klikat vise puta nazad, na starije postove, koji nisu tolko ni stari, vec ljudi tolko toga prodaju i kupuju da nakon par dana sve zguraju na kraj. Pa, da bi se to izbjeglo predlazem da se postave poforumi, kao npr. procesori, maticne, citave konfiguracije... unutar svakog pod podforuma (prodaja, kupovina, razmjena). To bi pomoglo ljudima da lakse pronadu kaj zele kupit a i ovim koji prodaju da lakse to naprave. Kaj vi mislite?
|
Zaboravi..... Nebi to klapalo dobro. Jos veca komfuzija bi nastala :(
|
Kak kod koga :p
|
E, a tražilica?
Kaj ste svi zaboravili na nju? :) |
Jos da radi kak spada...:)
|
Citiraj:
|
Mooozda bi dobrodoslo da se otvori uz prodaju, kupovinu i podforum PROCJENE, jer manje vise se zatrpava prodaja sa procjenama. Tamo bi SuperUnkonwna stavili za moderatora :D pa nek uziva :D. Prodaja nek bude cista prodaja, IMO.
|
Citiraj:
|
Oho, bome dela :) Nisam ju dugo koristil jel jedno vrijeme nije bila funkcionalna bas, al sad, da bi rijec rekel ;)
|
Citiraj:
Sada radi super... Znači, više ne treba podjela ? :p :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ljudi zele misljenje drugih prije prodaje. Obicno nakon prodaje slijedi procjena, i sto cemo onda? Da visim tamo cijeli dan, cekam da netko nakon procjene odluci prodati pa shibam pod prodaju teme, a? :) Ionako ih nema tako puno, po vasim rijecima bi se dalo zakljuciti da su cijeli forum preplavile procjene.
Super je ovako. |
Citiraj:
slažem se da ne treba ništa dodavati, stvar radi i ovako.. ljudi, koristite tražilicu, radi! |
Jasno, lapsus i tipkanje prije kave.
|
Citiraj:
|
Mmmm procjene :D:D:D Meni je ok ovako kako je, racvat trznicu na vise od Prodaje, Kupovine i Razmjene nema bas previse smisla. Ja bi radije forsirao pisanje garancija i oglasa sa vise od 3 rijeci u opisu neke robe :)
|
mislim da Plac dobro funkcionira i da nema neke potrebe za promjenama .
|
Citiraj:
Slažem se da ga netreba mijenjat, samo pravilno treba pisati naslove threadova i sve se nađe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma trznica dobro funkcionira,mislim isto da netreba neke promjene uvoditi(jer kako god da promijenis nesto opet ce biti manjak osnovnih informacija u naslovu ili negdje drugdje itd....) ovako je zasad dobro.Ustvari ovako i onako svejedno ce @superunknown procijeniti - komad hardvera ce se prodati po toj cijeni - neko od nas forumasa ce to kupiti - @atha ili @srki ce zakljucati :D Covjece koji hranidbeni lanac hardveraja :D
|
Srki spava zimski san, probuditi ce se na proljece. :D
|
pa kak moze spavati na ovom globalnom zatopljenju,mislim da je i maxtorima preko glave ovoga vremena :D
|
Bolje nek se ne budi, jos me nije do kraja cuo za onaj volan : lol2 :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36. |