![]() |
Za nesretne vlasnike IBM 75GXP i 60GXP
Dakle-firmware fix za dotične modele.
Vidim da su neki na forumu imali "sitnijih" problema :D :D :D sa tim modelima:burn: http://www.storagereview.com/php/tik...page=DeathStar Tu vam piše sve o tome+link za firmware update Ajd... :beer: |
...pa ako netko ima još koji živući primjerak :D
|
Moj zivi vec godinu dana (60GXP)... i jos cu ti reci da je taj firmware staaaaar... to je verzija 45A a na mom disku je 46A tak da nista od flashanja. :D
Istina, ti diskovi su ko mimoze al mislim da dobro rade kad su fino ohladjeni, dobro pricvrsceni i kad ne drkas po kablovima. :D |
Pa koliko vidim svi se čude datumu dotičnog firmware-a.koji datira još od siječnja:rolleyes: ,i zakaj su to tek sad objavili...ja sam vidio par postova niže da se netko žali da mu je krepucnul isti, pa hajde kad sam već naletio-možda netkom pomogne.
Osobno mislim da je banda iz IBM-a lijena do zla boga, frendu je krepucnul isto nekakav IBM,slao im je mail-kao odnesite da ga zamjene,već je htio platiti nekakvu grdu lovu tipovima koji su kod nas kakti jedini koji to delaju/a skupiiii/, i u afektu:D ode on roštati po IBM-ovim stranicama i u nekom zakutku iskopa alatić koji mu je sve rješio:) Jadno... A na hardu kompletno poslovanje ženine firme...joj:D Uglavnom-ak nekom pomogne...dobro:) |
Citiraj:
jebo 2x5kn(verbatim) vise kostaju gastali,... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |