![]() |
120mm vent?
trebaju mi 2 120mm ventilatora za kuciste.
Što tiši(najvaznije), sto kvalitetniji, sto jeftiniji :)). Sto bi bilo najbolje uzet?? Do sad sam imao GlacialTech Silent Blade al sam ga potrgao... Da uzmem opet to ili ima nesto bolje za tu cijenu? |
Xilence. Bilo ga je u feniksu po 80kn ako se ne varam.
|
Xilence, pa Sharkoon...
|
xilence je 45kn u feniksu sad :)
sam kaj mislim da bu mi to glasno jer se vrti na 1500 okretaja dok se silent blade vrtio na 900-1000. A ja mislim stavit 2... |
45kn? :wtf:
BTW glede tih 1500 obrtaja...podrazumijeva se da ce ic na 7V. (na 5V se ne pali, osim ako ti ga nije mrsko zavrtit rukom. tako cu ja vjerojatno :D). |
pa evo sad sam pogledao u feniksu i pise da je 45kn...
|
Je, 45kn je, samo ih prije nazovi i pitaj jel ih imaju...
I naravno da ga neces drzat na 12V...na 7V to obavezno ide :) |
hmm.
a di se bira to na koliko volti bi isli? |
ovdje ti je sve opisano,u biti jako je jednostavno http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22347
|
glacialtech silent blade 12cm , ja bi uzeo opet jer sam sa glacialtechom dosad najzadovoljniji od svih ventova .
|
ok puno hvala
|
Ima li to od vas da ide u feniksa sebi uzeti taj ventilator? Ako nije problem neka mi pošalje PM jer i mene zanima jedan od 120mm pa da se dogovorimo.
|
I moj glas za Xilence, imas u kratkim crtama dojmove tu:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=xilence |
a jbga vec sam kupio 2xsilentblade posto sam ionak trebao do vemila u servis... a nije valjda tak velika razlika...
|
ma ok su silentblade, ako patis na tisinu stavi ih na 7v i ko Bog
|
patim... ali ovaj kojeg sam imao do sad mi je bio cist ok i na 12V (jer je to 900-1000rpm.)
Sam me zanima jeli TT Big Typhoon puno glasniji?? On radi na 1300rpm koliko sam skuzio i to bi trebalo biti 16db ali nekako mi nije realno da sa 1300rpma radi manje od 20db... |
Ma to sa 16db je laz tipicna za Thermaltake. Da je BT tih, tih je. Mada bi meni radio na 7V.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |