![]() |
WinXP Vista Transformation Pack 6
|
Uh, moram priznati da me ovo jako mami.. :)
Nisam u prilici još nabaviti Vistu, a baš bih volio malo uživati u njenom "izgledu" koji svi toliko hvale.. Samo me malo frka ovo instalirati.. Kolike su šanse da mi nekaj "zbrčka"? |
Mene vise brine ovih 523 Mb zauzeca rama samo za tansformaciju!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n065.gif
|
Ja ču sad probati,svejedno ču sutra stavljati nove winse pa ak se što zezne nije bad :)
O kneže viteže kojih 523mb,ne kužim? EDIT:Evo stavio i sve radi. |
...evo stavio ja :D,sljaka sve ok,bez ikakvih usporavanja i slicnih zezancija,malo treba pripaziti kod instalacije i to je to ;)...meni je zauzece u windowsima starim vise od 8 mjeseci manje od 400mb-a s tim da ima masu programa instaliranih,tako da ovih 500mb-a ne stoji..
|
imam jedan gadan problem koji nije bio u verziji 5.5 ...
vic je što u normalnom e radu prozori su OK...i IE stilski izgledaju i konfiguriraju se... no problem je kada iz nekih programa, pokušavam otvoriti neki fajl, i probam razvuću prozor da više vidim...i tu nastaje probklem sa ikonama (gore ljevo) u traci sa latima, gdje se onda sve tri alatke pomiću koliko širim prozor i prelaze na polje sa "adresom" i time postaju nevidljivi... zeznuto je kada želiš napraviti drugačiji "pogled" , a nema alatki..."its gone"... jako iritantno... |
Meni to ne pada na pamet stavljat. Imat cu nekad i Vistu, sad mi to sarenilo nimalo ne treba...
|
Citiraj:
|
...ja ga koristim već nekih tjedan dana i nisam do sada imao nikakvih problema...sve 5 .....a što se tiće zauzeća memorije, to definitivno ne stoji, jer ja nisam primjetio nikakvo usporavanje sistema...čak mi se windozi sad brže dižu i gase!
|
pa zar samo ja imam problem sa tim ikonama alata i prozorima ?!?!?
ne mogu vjerovati... |
Citiraj:
I btw. pretpostavljam da postoji opcija deinstalacije, ako mi se slučajno ne dopadne? :) |
..ma na samoj instalaciji odabires sto zelis da ti se zamjeni sa vista suceljem,znaci:taskbar,sidebar,clock,menu,icone...kuzis,ako zelis sve da ti se zamjeni onda sve i oznacis..nista komplicirano ;)
|
@Veki
Pa na linku imas screenshoot gdi se vidi potrosnja memorije od 523 Mb-a.... Svejedno 400 Mb je previshe za ozbiljan rad na kompu, meni sad u leru windowsi zderu cca 250 Mb kaj mi je previse.... |
MA to je valjd neki bez veze SS,kad sam stavio potrošnja memorije mi je i dalje bila normalna,kao sa classic theme.Taj pack ne pokreče ni je dan proces,ni ništa nego samo zamjeni GUI.
|
Zgodno,
svidja mi se....preporucam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:16. |