![]() |
kak saznat dali ce crknut uskoro
Kako saznat dali ce neko starije do 1 godine napajanje crknut.
Imam 3 kompa: na jendom je novo napajanje fortron tu sam valjda siguran. na drugom je vec jednom izgorjelo napajanje ali komp je star 10 godina celeron 500 je, imam neko nepoznato napajanje koje je vec gore dosta dugo....mislim da ce crknut.... E sad na trecem je isto vec skoro 1 godinu staro napjanje codegen 400w i sad kak da ja znam dali je napajnje pri kraju? Mozda bi mogao to od 400w baciti na ovaj celeron a za taj kupiti novo?preporuke? |
ma s tim napajnjima kaj dobijes s kucistima nikad nisi siguran,moze crknut za 5 mjeseci a moze i za par godina ali crknut ce kad ces se najmanje nadas,stoga bolje probaj nekako zamijeniti toga codegona za nekaj kvalitetnije jer meni je isti takav spalio maticnu.Tako da nakon takvoga iskustva vise nikad to nece u moj komp.Radje dati nesto vise love jos i kupiti posteno napajanje nego da ti napravi probleme,jer ja sam jos i dobro prosao.....
|
....meni codegen u firmi radi 4 godine non stop 300w pogoni athlona 900mhz-a na kojem dan danas radim :D....ali je poanta u svakom slucaju da uzmes sto kvalitetnije "jace" napajanje i miran si duze vrijeme ;)
|
super, onda cu izdvojit tih 200 kuna pa kupit fortron 350w u vemilu, a ovaj codegen cu bacit na ovaj celeron 500 koji se vec ionak pregrijava, hehe
|
najbolje bi ti bilo da napravis ovako kako si rekao codegena u stari komp a u ovoga nekoga chifa.
|
Ja imam taj fortron od 350W iz ve mila, imam ga godinu i pol, a najbolje mi je da ima 12 cm ventilator pa je tiho .... Za mene - odlicno napajanje ....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |