![]() |
Torrent država?
Evo, što im sve neće pasti napamet samo da bi se izbjegli lihvarski copyright zakoni : evil :
http://www.dailytech.com/PirateBayor...rticle5692.htm |
zaaaaaaaaaakon :D
|
: lol2 :
Ovi decki iz TPB-a su preludi, cemu su se sve oni odupirali i gurali dalje. :D |
LOL
Mogli bi im dati koji hrvatski otok :) |
Genijalci :D
svaka im dala..... |
Kad pomislim da me ništa ne može začuditi...
|
ahahah...carevi :D : lol2 :
je citao tko na njihovom sajtu legal threats od velikih kompanija i njihove odgovore na to...rofl...spaljeni su likovi |
hehehe, legende!
Citiraj:
|
evo primjer da vidite o cem Ph03n1x govori:
LOLCINA! ovo je dio njihovog replya na mail od EA: Citiraj:
|
|
KOJE SU TO LEGENDE....Svaka cast : lol2 :
|
pogledajte graf dolje, koji LOL :D :D :D
http://static.thepiratebay.org/legal/ |
Citiraj:
|
ajme meni : nono :
: lol2 : zbilja luđaci, ali dobri luđaci : goood : svaka čast dečki, sam naprijed ;) :beer: - u potpunosti vas podržavam : lol2 : |
neka da bar uspiju :)
|
Nek im je sa srećom : goood :
|
Citiraj:
PS. ovo is tvog sig. "I reject your reality and substitute my own" -> to je iz Mythbusters. Busted :D:D:D |
Mislim da cu donirati neke pare, i ako je to doista moguce, mogu postati selandzanin! :D
|
Pirate Bay Owna :D
zivjeli jos 1000god! |
hahha koji owneri majkemi. mtw pisma sam sva procito ranije jos i ono uber smjesno. ali ovo sa drzavom LOL ahahha :D
|
zakon ideje,inače od kuda su dečki?i kaj je sa sajtom nešto slabije radi danas?
|
Citiraj:
... Na wikipediji ima dosta o PirateBayu Da, svako malo javlja da ima problema s bazom :( Ali legende, nema sta :) |
Koji carevi, imaju moju podršku a i pametna im je ideja;)
|
ROTFL, ovo je predbro :) Cito sam vec neke odgovore prije, ali ovi likovi su spremni na sve! Tak i treba ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stil odgvora je zakon :)))
TPB-u je neka firma poslala mail u .pdf-u anakata - im je odgovorio rukom na a4 papiru, to skenirao i poslao nazad kao .bmp (>2mb) sadrzaj tog scana je bio (losim rukopisom): I CAN USE ANNOYING FORMATS TOO! respekt! :D |
Citiraj:
|
totalno :) restekpa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |