![]() |
Tko kaže da je zemlja okrugla???
evo neki misle da nije okrugla (u 3d smislu )
http://www.theflatearthsociety.org/f...pic.php?t=1324 pročital sam sve i jako je zanimljivo, stvarno. : goood : |
LOOOOL :D
Strasno. Di si to iskopo ? :) |
lol
|
Q: "What's underneath the Earth?" aka "What's on the bottom?" aka "What's on the other side?"
A: This is unknown. Some believe it to be just rocks, others believe the Earth rests on the back of four elephants and a turtle. : goood : maj gad |
: lol2 :
|
frend mi poslo da pogledam
sta je najbolje ti ljudi postoje 200 godina i vjeruju u to ^^ |
...
Dobro ,cak i racunala koriste... :D Citiraj:
@Terminator:Nece mi vise ovu ludu sliku u tvom sigu otvoriti :( |
Đizs, koji luđaci!: lol2 :
|
Hehehehe...kakve budale :D
Citiraj:
Ovo me podsjeća na fundamentalističke kršćane (koji su u velikom dijelu sudjelovali i još sudjeluju u obnašanju vlasti u SAD-u). Imaju i svoje TV-mreže...TV-Evangelisti (Televangelists)... Ti tipovi vjeruju da je planet zemlja star 12 000(dvanaest tisuća godina)... : goood : Do toga su došli na način da su zbrojili godine svih pokoljenja u Bibliji.(znanstvena metoda, nema šta) :D Znate li kako objašnjavaju fosile dinosaura? Jedinim mogućim logičkim objašnjenjem - Bog ih je postavio posvuda kako bi testirao našu vjeru. : suicide Groooooooooo-znooooooooooo! |
Vracamo se u kameno doba. :D
|
Citiraj:
ma dobro budem uploadal na imagesforme (sry na OT) a ovo, smijal sam se malo al dobro, ima i takvih. a najžešća su mi ova neogdovorena pitanja i kak to da se avion ne može srušiti : lol2 : : lol2 : |
Pa ... i nije okrugla ...
Elipsoidna je .... |
Citiraj:
|
Hmm, zove li se to sferoid ili geoid? ovisno o knjizi...
|
Citiraj:
:D:D:D |
Citiraj:
bas sam htio to napisati ;:) |
Pa jeste li vi normalni? Pa svi znaju da je zemlja kockasta! :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |