![]() |
Koje zvučnike?
bilo koje do nekakve okvirne cijene 500 kuna. da imaju dobar zvuk (i da su što jeftiniji :D, ima još štošta što se mora kupit), mogu biti 2.1, 5.1 svejedno.
fala |
Logitech X530/X540.
|
2.1-Logitech Z3 ILI Z4
5.1-Logitech x530/x540 |
Z4 ako hoćeš 2.1 X530/540 ako ćeš 5.1
|
super prijedlozi, btw običnim jackom ih mogu spojiti?
|
da. al nemoj logitech. uzmi creative 6060 ili 6100.
|
Citiraj:
mogu li znat razlog baš me zanima??Očito neki Creative fan.... |
pa eto tako creative proizvodi bolje zvučnike(tako kazo fleks :D) a i da ne riskira sa x530 krckanjem i radijom(možda prisutno i kod 540)
|
krckanje? ima itko iskustva sa tim. btw samo u dvi firme nađoh 6100 (jel bolji od 6060?
|
ma da kad pališ svjetlo u sobi čak i u stanu di su ti zvučnici čuje se neki prdac iz njih. a za ovaj radio vjerujem znaš, u svakoj temi o logijevim zvučnicima ima o tom.... a što se tiče 6060 ili 6100 prije 6100, sabvufer je od drvca...
|
S mojima se to nikad nije događalo do sad..nadam se da ni neče.......uzmi x-530 i mirna bosna...a ak ti neče valjat onda sam ja kriv :)
|
i mirna bosna.
ma najgore mi što mi ispod monitora čuči sustav 5.1 koji je pokvaren, a koštao nesitnih 1400 kn, sa pojačalom, wooferom i ostalim... :(. moram vidit što će biti sa popravkom, srce bi mi puklo da odu neki drugi zvučnici, što ćeš audiofil :D, bez budžeta... |
imam Z2300 i nečuje se to krckanje kad se upali nešto u sobi bilo to svjetlo ili bilo šta drugo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni se na x-530 čuje i radio, a i krckanje...
|
ja bi trazio nesto od creativa jer ima ugodniji zvuk od logitecha, i sam imam z4 pa znam sto pricam.
Eto meni ovi z4 su super ali creativ mi ima topliji zvuk i to je to. |
uzmi creative...
|
Creative.... Moja je zadnja.
P.S. sa 5.1 sustavom nisi audiofil :D |
Creative.... Moja je zadnja.
P.S. sa 5.1 sustavom nisi audiofil :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |