![]() |
Preporuka
Imam 2700kn i planiro sam uzet u diskont24 Logitech z-5500 i neku zvucni tipa audigy 4 pa me zanima dali se za ove pare da složit bolji Hi-Fi zvucnici i pojacalo. Prvenstveno me zanima jacina zvucnika i bass-a.
ako se može molio bi da neko odma napise pojacalo di a je naso i cijenu te isto to za zvucnikehttp://forum.pcekspert.com/images/icons/icon10.gif thx |
Nravno da se može složiti. Nove komponente malo teže, polovne veoma lako i odlične stvari za tu cijenu. Pogledaj malo po oglasniku, stvarno se može naći odličnih stvari, pogotovo u Zagrebu gdje ima puno više ljudi koji prodaju takve stvari.
|
Za te pare ako ti se posreći možeš naći jako ljepu opremu. Ali nemožeš naći skoro ni upola jak bas kao i Z5500. Ipak je tu 10" membrana sa 188W koja razbija. Čujem ih često kod prijatelj , bas je čist i prejak. Prava uživancija. Sateliti su isto odličini i zvuk je također čist. Zvučnici su što se tiče zvuka prva liga. Mislim da bi ti pametnije bilo njih uzet ;)
|
Ma ne ne ne i ne...Več sam ti i na pm reko ne...Taj logitech se nemože mjerit s hi-fijem za 3000kn i naviše..nema šanse....ewo ja imam z-5400 i hifi i samo ču reč...razlike bome ima...nemoj da ti bude na kraju žao....
|
Citiraj:
Čovjek očito nije audiofil i nezna šta valja, pa mu savjetujte. Inače ja imam z-5500 i jako sam zadovoljan njima. Nisam audiofil, ovo mi zvuči jako dobro nasprem stare hi-fi linije i onboard zvuka. :) Citiraj:
Nema 3000+kn, ima 2700kn. :) |
Citiraj:
|
da bolji je hi-fi ali ajde ti složi Hi Fi za 2700kn ili eto 3000kn. znači 5.1 sustav sa pojačalom naravno. :)
|
ja bi ti preporucio ipak z-5500,za tu lovu ces kupti samo hi-fi drlog kojeg se netko pokusava rijesit...nemos dobit jace od logitecha za tu lovu
i ja bi najrađe kupio mtx-ov sub od 6000 watta i ostale komponente...al nema se love i uzmi u obzir da z-5500 uzima puno manje mjesta u prostoriji |
A koji k... onda pita za savjete i preporuke kad će ionako kupiti Logitech štagod da mu ostali preporuče. Samo da kažem da pritom ne omalovažavam z-5400, niti umanjujem njihovu vrijednost i kvalitetu, već odgovaram na postavljeno pitanje.
Evo, našao sam u plavom oglasniku oglas za polovno pojačalo od Rotela za 800 kn ili Cyrus 1 za 1000 kn, a ostalo ulupa u neke zvčnike tipa magnat, jamo i sl. jer za ostatak love se nađe dobrih modela. Uostalom, neka sam traži malo po oglasnicima, dućanima i cjenicima... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
da zaboravio sam napomenut da nebi nista polovno novo bi uzeo i molio bi da se javi neko i kaže te i te zvucnike tolko i tolko para u tom ducanu i to pojacalo za tolko para, u tom ducanu garantiram da se bolje cuje od Z-5500 |
Citiraj:
|
uzeo sam z-5500 i jako sam zadovoljan
imam par pitanja o njima... ja kad pojacam do kraja bez equalizera do kraja i namjetim na control centru od samih zvucnika sve zvucnike na sredinu iz bass-a pocne smrdit onak po kurenju...http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon9.gif ak pojacalo daje 188Wmax za SUB a on je na tolko deklariran tolko trebo izdrzat....http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon10.gif da idem to reklamirat da nisam npr dobio s***an SUB??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |