![]() |
Srušit XP
Kako obrisati win xp mislim ono formatirat disk,ajd pliz brzo frka mi je
|
Lako
U BIOSU staviš Boot sa CDa, zatim F10 save - Z (to je Y) i ubaciš CD sa instalacijom XPa. Kada se PC naboota sa CDa odeš do dijela instalacije Windowsa gdje se traži particija na koju će se instalirati i onda odeš na formatiranje diska i obrišeš particije i isformatiraš ih kako želiš i ne nastaviš instalaciju. Jedan traljav i brz odgovor
|
samo što neče da se boota
|
a da kupis znanje za pivu i cevape (kolicina u dogovoru s izvodjacem):beer:
|
Citiraj:
|
HHmmm ... Win XP da nije bootabilan ... ma jok brale - neće iči.
100% nisi u BIOS - u stavio: First bOOt device CD ROM Second boot device HDD 0 ( ili 1 koji ti je več glavni C: drive ) Kad krene instalacija WIN pita za formatiranje u NTFS-u - formatiraj i to je to. Nakon prvog rebooota izvadi CD iz drivea i WIN će se dignuti.... ha živili rođo :beer: ( btw. Ovo sam radio jučer jerbo sam stavil WIN 98 na krivi hdd greškom - pa imam nedavna iskustva :D :beer: ) |
ali neče ja sam stavio prvi cd room drugi hdd ali ništa ubacim cd od xp on ništa ponovo uđe u win
|
Citiraj:
Ako nije ni to, onda nabavi druge windowse, jer mnogi piratski XP-i nisu bootabilni. To je ona prva verzija koja se pojavila na hrvatskom tržištu. Nema aktivaciju jer je neki pre-release. Na njoj ne rade crackovi za aktivaciju (jer ju ni nema), change product key programi i naravno ne može se instalirati SP1. Ako te muče svi ovi simptomi nabavi original Windowse i problem riješen. (Druga riješenja neću pisati iz poštovanja prema PC Ekspertu i tvrtci u kojoj radim) |
Citiraj:
obrati paznju na ovo nakon dizanja sistema te pita da stisnes bilo koji gumb da bi se pokrenulo butanje sa cd-a , ako nist ne stisnes u roku 3-4 sec sve po starom ! |
Ma odmah piratu i za uho:D
Kak može prodavati nebootabilni OS...sramota...:D Đukac jedan... |
Citiraj:
|
Re: Srušit XP
Citiraj:
|
Re: Re: Srušit XP
Citiraj:
|
Re: Re: Srušit XP
Citiraj: