![]() |
Winamp5 - Alpha 1
|
Ja skidam i skidam i nikako da se skine. I napokon ja to skinem i instaliram i sad si mislim bit će nešto revolucionarno kad ono ja pokrenem i ono ništa novo. Sve isto kao u verziji 2.xx. Jedino po ćemu se razlikuje je što u About Winamp piše da je verzija 5. I ništa više :mad: :mad:
|
Citiraj:
Winamp 2.81 rulez! :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :gringo: |
Pa da ovo je winamp 2 na kojem mozete upotrebljavat winamp 3 skinove. Po meni to je jedino sto fali winampu 2 jer ima puno lijepih skinova za wa3. :D
Ostalo je isto. Winamp 5 = WA2 + WA3 :beer: |
Citiraj:
|
Izasla je i sluzbena beta winamp 5.0... poglec ovdje:
http://www.warp2search.net/modules.p...icle&sid=14941 Dodali su i novi, dosta dobar default skin. probajte ukljucit windowshade opciju u njemu, dobro zgleda. :beer: |
Da skinovi... Hoćete kazat da dok slušate glazbu preko Winamp-a, istovremeno i gledate u njega?
Ja u Winamp gledam dok učitam listu, stavim random i minimaliziram ga u tray. A za to mi treba cca 20-ak sekundi. Pa sad da stavljam neki skin kojem ću se divit ili šta god da bi s njim radio? A što se tiče verzije, probah 3 i vratih se na 2.91. Ne vidim razloga za prelazak na novu verziju? Možda bolje svira? Ali, ko voli, nek izvoli. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |