![]() |
Zvucna karta...trebam
neznam dal je ovo dobro mjesto za trazenje, al dajte mi neku zvucnu do 200kn...tek tolko da imam stereo zvuk , jer kad igram CoD2 to me zna stajat glave (doslovno:D)
dakle zvucna do 200kn i nemojte mi davat linkove od linksa, zelim neki ducan gdje se mogu prosetat do njega |
Citiraj:
ako ti je blizu, odi do ve-mila po audigy SE (199kn) |
: lol2 : istina, zaboravih rec...ZAGREB
dakle ducani u ZAGREBU |
Onda odi u najbliži dućan di imaju tu zvučnu. Npr. Ve-Mil.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nvm, nasao sam u feniksu :D
moze lock |
ustvari
taj links...jel to trebam prvo narucit pa tamo doc to pokupit, ili mogu samo tamo doc i rec dajte mi to.... |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...c48e6a20df6916 |
Citiraj:
da a stvarno si mi puno pomogao ovim linkom :rolleyes: to sam i sam vidio, ja pitam lijepo dal se treba prethoidno narucit telefonom, mailom, il drugacije, il se moze samo doc tamo, pa nisu bezveze valjda stavili ono ''raspolozivost'' sto pise pokraj artikla.... jos jednom pitam, jel se treba narucit prethodno, il samo mogu doc tamo...prvi put kupujem tamo |
Čekaj, na koju foru igraš u mono-u? Raspoloživost zna bit varljiva. Ako ciljano ideš po nešto, najbolje provjeri i rezerviraj. Mejlom ili telefonski.
|
zelim kupit ovo
http://links.hr/index.php?naziv=Zvu%...kl=052.300.006 da preskocimo svo to natezanje...reci mi kako da ja to kupim... |
Citiraj:
|
Citiraj:
covjek lijepo pita..dok mu ne dodje neki balavac koji jos ni osnovnu gramatiku nije naucio...nabijaj postcount negdje drugdje... molio bih da mi netko kaze dali ja za to trebam samo otic tamo, il prvo narucit pa otic tamo? |
Daj ohladi malo :smoke:
Odi tam i kupi ak pise ''raspolozivo'' |
@emperror
Šta misliš kako se kupuje u dučanima sa informatičkom opremom, ako ne piše da je web shop znači da možeš otič tamo i kupit, naravno ako daš lovu prije, ne kužim u čemu je toliki problem. Mislim da su sva pitanja riješena. LOCK.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |