![]() |
Nabava microATX ploče za s478
Koju ploču je najbolje uzeti i gdje? Hvala :)
|
Zna se naci relativno dobrih i jeftinih mATX 478 ploca na HGsrot aukciji.. ja sam uzeo nedavno jednu ASRock P4i45GV R5.0 sa improviziranim AGP-om za HTPC. Pisalo je da ploca dolazi gola bez opreme, a ja je dobio sa SVIME :) Cuo sam da je to dosta cesti slucaj kod njih da dobijes ipak sve uz plocu... da ne spominjem smijesnu cijenu koju sam je platio i garanciju koju dobijes :)
|
Mislio sam na nešto konkretno što bi bilo najbolje uzeti jer bi mjenjao ovu svoju Asus P4C800 ;)
|
Uzmi P4i65G (ja je uzeo za starog kad mu je krepala ploca i proc) i radi ok za te novce (http://www.nabava.net/katalog/trazil...4i65G&x=7&y=11 pa telefon u ruke i pitaj gdje ima). Mada neznam zasto zelis mijenjati P4C800 osim ako je krepala (po meni jedna od boljih ploca!).
|
Da, ploča je jako dobra, nije krepala ali mijenjam kuciste, odnosno uzimam 2 kucista, 1 iz ducana, drugo ovdje pa ce mi trebati jedna mATX ploča...
|
Ajd ti nama definiraj sto je to "nesto konkretno". Koja ce bit namjena kompa? Kakvu plocu trazis? Za OC? Za multimediju (HTPC)? Tesko je ovako napamet procijenit necije potrebe i preporucit nesto... za OC se bas i neces nagledat mATX ploca :)
|
za s478 niti nema matx ploca za clock, ja sam trazio prije ove p4c, da strpam mobilca u htpc kuciste.
|
Trebam nesto za 3.0 nortija, samo da ga smjestim u mini kuciste. A sad, hoce li biti oc ili nece... Neki best of
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |