![]() |
sky star technisat pitanja
evo mislim si ubost ovu
link karticu pa me zanima, sta osim nje jos moram imati, je dovoljan tanjur i gore ona pizdarija??? I sta tocno mogu sve s tom karticom, dali je moguce odkodirati dosta programa i slicno |
je dovoljan je tanjur i ona gore p*******a iliti LNB. i naravno kabel s kojim to poverujes...
s tom karticom mozes gledati digitalnu TV, slusati radio, ima i nesto HD programa a sto se dekodiranja tice iskoristi google. |
gdje se mogu nabaviti digitalni LNB-i???
|
|
Citiraj:
Taj lnb na slici ti nije potreban, jer on služi za spajanje na dva prijemnika, tebi treba jednostruki lnb. |
Citiraj:
Gdje god vidis da ima za kupit satelitske opreme mora biti i neki LNB. Krece se od 120kn pa navise... Uzmes dva takva, i jos takav nosac za antenu (nosac za 2 LNB-a), Diseq i kabal i gledas Astru i HB bez da okreces antenu. |
pa jel nije ovo DVB-S kartica, zašto onda spominjete DVB-T, jel ja nešto propuštam?
|
Citiraj:
ne propuštaš ništa, malo su se zeznili, radi se o dvb-s. lnb mti blue line 0,2db oko 70kn antena triax 90 ili 110. prva je 150-200, druga je 300 također ti preporučam i motor, oko 400kn ako ne želiš motor onda stavi još jedan lnb da hvataš astru i hot bird. što se tiče "odkodiranja", uvijek se može nešta gledati. javi se na pm ako želiš pa ću ti dati neke korisne stranice |
Citiraj:
@MadBoY: tesko je zato sto forum jedva radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |