![]() |
Review...
U posljednje vrijeme primjećujem sve više review-a,oni neidu u sticky,jedno vrijeme su na vrhu (mnogo čitanja,odgovora),no nakon nekog vremena nestanu...
Mislim da bih se trebao napraviti podforum review ,da su svi na jednom mjestu...Odem u tražilicu nađem što mi treba... Još jedan razlog, zašto će u budućnosti trebati ,jer smatram da će biti sve više review-a... Nemojte me popljuvati,ako se ne slažete...SAmo smatram da bi to bio dobar potez... Hvala,pozdrav:beer: |
Dobar prijedlog..slažem se :)
|
I ja se slažem ko lego kockica. Dobra ideja, fakat.: goood :
|
A zakaj ne odeš odma na tražilicu nego prvo u taj "novi" podforum pa onda tražilicu?
Isti ti vrag... |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=55799
bilo je vec rijeci o tome ali horza neda:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ti ćeš tako i tako ući u podforum i roknut tražilicu, kužiš kaj oću reći? :) |
nema baš previše reviewova da bi se trebao otvarat novi podforum :rolleyes:
|
Citiraj:
Još jedan razlog, zašto će u budućnosti trebati ,jer smatram da će biti sve više review-a...: bonker2 chitaj...kad tad che se to napraviti...:beer: |
a kaj nije jednostavnije onda u svakom forumu napraviti jedan topic koji bude sticki i u njega metati linkove na sve review-e .. barem nebude puno stikija u forumima nego bu samo taj 1 sa svim linkovima na sve te testove , revjue , i kaj ja znam kaj sve ne ..
|
Citiraj:
|
Da ne mislite da meljete u prazno - prijedlog vidjeli jesmo, budemo to razradili s moderatorima.
|
Citiraj:
Problem je samo tko će odrediti što treba staviti u taj vršni sticky? Moderatori? Treba biti opet objektivan i brisati to možda nakon nekog vremena. |
Kako napreduje ovo?
Na audio ima par dobrih tutorija i review-a (crn, buljo, syss) pa da se to zabilježi. |
podforum sa user reviewima je popularan po stranim forumima, i jako interesantan..
odeš fino u taj podforum i gledaš što su ljudi sami testirali.. ja bih svakako volio vidjeti jedan podforum posebno za reviewe... prije nego neke linkove ili stickye.... |
Citiraj:
|
Čujemo, čujemo. I nemojte uprava/nadzorni odbor. Zvuči vulgarno :)
Šalim se, ali za ovakav tip on-line izdanja vrijedi uredništvo. |
Citiraj:
|
Hi, hi zamalo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:00. |