PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Svjetleća slova... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56374)

JVC MX-GT88 06.01.2007. 00:59

Svjetleća slova...

E ovak...Zanima me sljedeće...Zapravo ni ja ne znam kaj točno tražim al pokušat ću objasnit...
Htio bi si negdje nabavit ona slova kaj svjetle u mraku, ne znam kak se to točno zove...Flourescentna slova možda...?
E znači, tražim neki dućan il nešt di bi si to mogo nabavit...Jel zna neko nešt o tome?

morph 06.01.2007. 01:06

Citiraj:

Autor JVC MX-GT88 (Post 610939)
E ovak...Zanima me sljedeće...Zapravo ni ja ne znam kaj točno tražim al pokušat ću objasnit...
Htio bi si negdje nabavit ona slova kaj svjetle u mraku, ne znam kak se to točno zove...Flourescentna slova možda...?
E znači, tražim neki dućan il nešt di bi si to mogo nabavit...Jel zna neko nešt o tome?

Mozda da si dao poblizi opis funkcije toga sto ti treba? Slova za nalijepiti negdje?

Ako je rijec o tome pogledaj ovdje 1, 2

JVC MX-GT88 06.01.2007. 01:27

Pa možda i da...lijepio bi to...Znači slova od tog svjetlećeg materijala...Sad ću malo prokopat ovaj link kaj si mi dao...Ak neko još nešt slično zna nek kaže...

morph 06.01.2007. 01:34

Citiraj:

Autor JVC MX-GT88 (Post 610954)
Pa možda i da...lijepio bi to...Znači slova od tog svjetlećeg materijala...Sad ću malo prokopat ovaj link kaj si mi dao...Ak neko još nešt slično zna nek kaže...

Nadjes si tak neku firmu koja se bavi sa tim stvarcicama i oni ti mogu izrezati sve
sto ti treba...

JVC MX-GT88 06.01.2007. 01:36

Milsim da je to nešt ovom slično
• Svijetleća folija. - posebna fosforna folija koja se po danu puni svijetlošću, a po noći tu istu isijava 6 sati. Trajanje folije je 1 godina.
to sam našo u ovom Kamen inženjeringu!

GoGzS 06.01.2007. 18:40

Imao sam davno (sad bez smjeha :D ) na stropu od toga zvijezde i mjesec...noću su zeleno svjetlile...cool stvar...treba to za jedan CaseMod pametno iskoristit...vidiš ideje :D
Ali da me ubiješ neznam odakle mi...

De5tr0yer 06.01.2007. 19:01

ja te zvijezde i mjesec imam negdje u kutiji... i jos uvijek svijetle a najmanje su stare 6 godina...

coconut 06.01.2007. 19:03

Kod nas, u brodogradilištu, kada radimo na novom brodu ima svjetleća traka zelenkasto-žute boje širine jedno 3-5 cm koja se lijepi na zidove, stepenice,... Dolazi u buntovima od više desetaka metara i znam da košta k'o sam vrag. Mogu se raspitat gdje to nabavljamo.

topicg 07.01.2007. 00:51

Citiraj:

Autor GoGzS (Post 611427)
Imao sam davno (sad bez smjeha :D ) na stropu od toga zvijezde i mjesec...noću su zeleno svjetlile...cool stvar...treba to za jedan CaseMod pametno iskoristit...vidiš ideje :D
Ali da me ubiješ neznam odakle mi...

Turbo limač pogledaj tam sam ja kupio kćeri.

JVC MX-GT88 07.01.2007. 11:24

Citiraj:

Autor coconut (Post 611463)
Kod nas, u brodogradilištu, kada radimo na novom brodu ima svjetleća traka zelenkasto-žute boje širine jedno 3-5 cm koja se lijepi na zidove, stepenice,... Dolazi u buntovima od više desetaka metara i znam da košta k'o sam vrag. Mogu se raspitat gdje to nabavljamo.

E, ajd se raspitaj ak možeš...Zanima me to, al meni neće trebat desetci metara, nego možda metar-dva, valjhda se može tak nabavit!?
Btw. ovo za zvjezdice i mjesece i sl....:)
Na tome sam to i vidio:)...Ima mala seka u sobi te zvjezdice, pa sam se ja sjetio da bi si mogo nešt složit od takvog materijala, pa zato sad pitam di je nabavljiv!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02.