![]() |
Svjetleća slova...
E ovak...Zanima me sljedeće...Zapravo ni ja ne znam kaj točno tražim al pokušat ću objasnit...
Htio bi si negdje nabavit ona slova kaj svjetle u mraku, ne znam kak se to točno zove...Flourescentna slova možda...? E znači, tražim neki dućan il nešt di bi si to mogo nabavit...Jel zna neko nešt o tome? |
Citiraj:
Ako je rijec o tome pogledaj ovdje 1, 2 |
Pa možda i da...lijepio bi to...Znači slova od tog svjetlećeg materijala...Sad ću malo prokopat ovaj link kaj si mi dao...Ak neko još nešt slično zna nek kaže...
|
Citiraj:
sto ti treba... |
Milsim da je to nešt ovom slično
• Svijetleća folija. - posebna fosforna folija koja se po danu puni svijetlošću, a po noći tu istu isijava 6 sati. Trajanje folije je 1 godina. to sam našo u ovom Kamen inženjeringu! |
Imao sam davno (sad bez smjeha :D ) na stropu od toga zvijezde i mjesec...noću su zeleno svjetlile...cool stvar...treba to za jedan CaseMod pametno iskoristit...vidiš ideje :D
Ali da me ubiješ neznam odakle mi... |
ja te zvijezde i mjesec imam negdje u kutiji... i jos uvijek svijetle a najmanje su stare 6 godina...
|
Kod nas, u brodogradilištu, kada radimo na novom brodu ima svjetleća traka zelenkasto-žute boje širine jedno 3-5 cm koja se lijepi na zidove, stepenice,... Dolazi u buntovima od više desetaka metara i znam da košta k'o sam vrag. Mogu se raspitat gdje to nabavljamo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. ovo za zvjezdice i mjesece i sl....:) Na tome sam to i vidio:)...Ima mala seka u sobi te zvjezdice, pa sam se ja sjetio da bi si mogo nešt složit od takvog materijala, pa zato sad pitam di je nabavljiv! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |