PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Microsoft Tech Support (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5634)

Elven 22.08.2003. 21:51

Microsoft Tech Support

Ubacili nam radno vrijeme od 8-24, zele cak od 0-24. I tako ja tu sjedim, imam link od 512k, nemam kaj za skidat.
Ajde ljudi, budite in, zovite i pusite u slusalicu, pitajte cemu ovaj broj telefona sluzi (ajde, to pitanje bi jos shvatio od nezadovoljng korisnika, ali ne od klinca koji nema pametnijeg posla petkom), sutite...

Veky 22.08.2003. 22:45

Koji broj? :D

Elven 22.08.2003. 22:52

Citiraj:

Originally posted by v3ky
Koji broj? :D
namjerno ga nisam napisao, ali nije ga teško saznati... na moju žalost. jednog dana će se broj (ili šta će već tad biti aktualno) ušpricati u korisnikov mozak i on će moći pozvati broj kad će htjeti, ali ga neće znati (ali opet će se pojaviti hackeri koji će taj broj izvući iz nečije glave...). ma o čemu ja pričam, tad više neće ni bit tech supporta, a možda ni microsofta. sva velika carstva propadaju (nVidia, Intel, IBM, Commodorre, Atari, SSSR, Napoleonva Francuska, pa do onih najstarijih, Rimsko, Bizantsko (koji je zapravo "ogranak Rimskog"), Karlo Veliki i Pipin Mali(ne mogu se sjetiti koje su carstvo oni vodili)...

Jel vidite vi kak je meni dosadno!!!

:beer:

Veky 22.08.2003. 23:02

Jesi ti zoran mozda?

Elven 22.08.2003. 23:11

Citiraj:

Jesi ti zoran mozda?
majmune!! :beer:

Veky 22.08.2003. 23:14

ehehe sorry :beer:

reko si da radimo sta hocemo :beer:

bum opet nazvao... joj da mi je sad nac onu babu kaj prica kiju podvaljuju ljudima na phone

Veky 22.08.2003. 23:27

covjek ima zakon job :beer: :beer: :beer:

Elven 22.08.2003. 23:31

Citiraj:

covjek ima zakon job :beer: :beer: :beer:
da stvarno. onaj poziv zbog kojeg sam te prekinuo sam na kraju nes sprcko i prekinuo. ako me to netko od sefova provjeravao (a brijem da je, da vide da nisam zgibo) sad ce mislit da ljudima poslije 23 poklapam slusalice. ako mladen, neven ili prpa citaju ovaj forum znajte: bilo je slucajno, please call again.

horza 22.08.2003. 23:37

nevezano za ovo... ako želite aktivirati svoju Microsoft proizvod, to možete učiniti i pozivom na jedinstveni besplatni broj 0800 300 300. stoga, zovi samo zovi... oni vam sve znaju. ;)

Elven 22.08.2003. 23:48

Citiraj:

Originally posted by Horza
nevezano za ovo... ako želite aktivirati svoju Microsoft proizvod, to možete učiniti i pozivom na jedinstveni besplatni broj 0800 300 300. stoga, zovi samo zovi... oni vam sve znaju. ;)
hvala, sad svi znaju. inace taj broj nije bas objavljen na internet stranicama bas zbog takvih razloga. ali kao sto rekoh, nije ga teško saznati. joj ako se otvori taj broj od 0-24 kakvih ce sve poziva bit. ali to ovi iz MS Hrvatska ne vide, oni sve znaju, pa i to da je to ljudima potrebno. To sto sam ja poslije 21h imao jedan ozbiljan poziv i to aktivaciju na engleskom (inace brijem da je lik Hrvat, ali se trudi pricat engleski. mozda misli da je dobio Microsoft u Redmondu, nikad ne znas :) ) to njih ne zanima. Ali brijem da ce uvazit nase call recorde tj. da ih nema poslije 21h.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23.