![]() |
Pioneer DVD-120SZ
Prije koji tjedan pribavio sam si novi Pioneerov Slot-in. Ali, od prvog dana teskom mukom prihvaca medije: pri ubacivanju se bojim da medij ne pukne koliku silu je potrebno upotrijebiti da bi se CD/DVD ubacio nutra.
Kako sam koristio DVD-105S i DVD-106S modele (a prije toga i Pioneerov 32X slot-in CR-ROM), to mi je od pocetka bilo cudno, jer medij lagano sklizne nutra i sve stima. Dakle, moje pitanje je: dali je taj otpor normalan za DVD-120 (bojim se da nije) ili da ga mijenjam (garancija)? |
heh vidis, ja sam ubo isti DVD-ROM i ista stvar mi se desava.
mislio sam da je zato sto sam ga farbo, pa da sam nest sjebo sa onom maskom. jednom kad uguras medij sve ide normalno, tak da neznam. ak se ista stvar tebi desava reko bi da je to tak tvornicki napravljeno :) |
Je, kad je medij nutra sve radi savrseno. Bit ce da je tak tvornicki.
|
nis, treba kupovat cvrsce medije, da ti ne pukne dok ga guras u dvd-rom :)
|
Ista stvar kad sam slagao zadnji komp. Isto se čudih kako moraš gurati unutra ali izgleda da je tvornički.:rambo:
|
Citiraj:
jel valja to šta(mislim jel se ljuska)...? |
Citiraj:
I to je to. |
Citiraj:
ne ljusti se, al ak oces da ti bude trajnija mozes ju kad se posusi posprejat sa bezbojnim premazom. takve stvari ziher mozes kupit u svakom ducanu s uradi-sam ili auto dijelovima. |
Citiraj:
farbo sam ju frendu... thnx :gringo: |
I ja sam kupio doticnog Pioneera i isto medij nesto teze ulazi tako da je to vjerovatno normalno.Jedna stvar mi nije jasna.Da li on moze citati mini cd-e ili ne?U uputstvima pise da moze bez ikakvih prilagodnika.
|
Citiraj:
Upravo sam uzeo upute i potrazio to sto si napomenuo: "8cm (3.15") discs equipped with 12cm (4.72") adapters cannot be used. Remove the adapters before inserting the disk." Imam negdje jedan miniCD, pa cim ga najdem bum probao kak to radi.:) |
Javi da li to sljaka.
|
Citiraj:
Stvar funkcionira savreseno! Gurnes slot-inu miniCD, on ga potegne i pokrene. Ejectira ga uredno, kao i svaki drugi CD. Pioneer je napokon rijesio jedinu pravu manu slot-in sistema.:clap: |
Ja jucer kupio Pioneerov tray-in 120 (htio sam kupiti solt-in ali me trgovac zeznio) cita, kopira ko lud ali je u p...m... glasan ponekad nadglasa vulcano 7+ ... :beer: :beer:
|
Citiraj:
Slot-in je tih od modela DVD-106 nadalje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |