![]() |
izrada plakata
evo treba mi za jednu osobu neki program za izradu plakata, treba biti što jednostavniji, PSP, photoshop nisu u obziru, isto tako nije ni word (ono page setup da se poveća papir). čuo sam za neki program s V Visia ili tako nešto no nemogu se sjetit, imate li kakav prijedlog
Hvala |
bumper
jel netko radi plakate, napravi kod kuće pa da isplotat? |
Citiraj:
Daj mi pojasni zasto Photoshop nije u obziru za plakat??? Drugo daj mi definiciju plakata, koje su to dimenzije??? Trece plakati se ne plotaju vec se tiskaju!!! |
corel, photoshop, indesign.
eh sad, nemam pojma zašto ovi programi ne dolaze u obzir, pošto su svi grafičari s kojima sam do sada radio to radili u nekom od ova tri. |
The GIMP ? Đabe je, a valjda bi mogao poslužit...
Samo ja ne kužim, tebi treba program za izradu slike (za nacrtati), za povečati neku već postojeću sliku (da bude poster) ili kaj? |
Citiraj:
Kaj se tiče programa more i Paint.NET probati, također besplatan. |
ne, ne, ne nema to veze s onom temom, to treba gosponu ersezeu s ovog foruma koji nema pristup kompu a treba napravit referat o nečemu, pa bi on to napravio u nekog programu i dao isprintat na A0
|
Citiraj:
Dakle kaj bi se stavljalo na plakat? dal se radi o full color slici ili se radi o shemi, il o nacrtu, il o cem vec? Drugo nisi objasnio zasto ne PS, te koji je to neki program?? Trece plotanje na A0, pogotovu ak se radi o full color slici ce kostat pravo bogatstvo... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
ma najbolje nek se on spoji i nek on objasni |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:03. |