![]() |
Bolje igre za VOLAN?
Molim preporuke za nekoliko boljih igrica (voznje) koje podrzavaju volane, ne moraju bit najnovije.
I ako neko zna - da li igre koje nisu cista voznja (tipa GTA3, GTA SA) podrzavaju volan? |
čestitam, mislim da još od tora i teme "Pravila" nitko nije otvorio ovoliko istih tema :D
|
Ispričavam se, i molim admina da pobriše sve istoimene teme osim ove (čini se da ja ne mogu).
I nisam kriv, samo da se zna :rolleyes: .......dobivao sam stalno neki 'database error' pa išo na 'back' i ponovo pokušavao poslat temu i tako više puta jer je navodno svaki pokušaj bio neuspješan. Dakle, preporuke....? |
Forum je u komi.
Imas: rFactor, GTR 1&2, GT Legends, Live For Speed, RACE... Mislim da bi GTA moga podržavati volan, ali problem je kad izađeš iz auta (gdje ti je tipkovnica/miš ;)) |
GTA podržava volan, ali neznam kak ćeš igrat kasnije tj. kad nisi u autu.
|
Citiraj:
;) |
OMG LOL :D
Sorry moro sam :D Ovako volan ti NE smeta misu i tastaturi. Problematika je kolko ti je to prakticno u smislu defaulten kontrole nad likom i di ti je tastatura udaljena od volana. Kuzis? |
Ne brinite se vi kolko je meni tastatura udaljena od volana.... :)
A sto se tice defaulta to bi mogo bit problem... |
Life for speed ti je moja preporuka...
|
Dajte i pokoji komentar u vezi "18 wheels of steel". Pretpostavljam da to podrzava volane?
Osim toga, zanima me i iz koje su godine kasniji nastavci i koji su bolji? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |