![]() |
: lol2 : Bas je koma :p :D
|
ne samo da je reklama koma nego neda se ni pogledat :D
|
Koja reklama?
Ona index.hr smrdi?!? Na to mislite? |
Ja ne kužim, koja reklama?
|
fora
|
Mogo si bar neku sliku reklame postati da se nepitamo sada koja reklama.
|
meni se cini da je forum zaribao i pobrisao prvi post u threadu pa je nino "pobral" to da je "autor threada". :)
|
joj da moram ga kupit...jel ima kaj pametnog ovog puta osim dvoslojnog DVD-a? :D
btw. dajte sliku da vidim(o) o čem se radi... |
jep previse suxa:D:D:D:D:D:D:D:D....MISEVI NINO VAS DIZE:D
|
Misliš možda na onu za Core2 Duo procesore?
iz koje citiram " Sve testove je proveo tomov hardware":D |
ma ono za index jel?
|
super da se vidi o cem se radi pa nezujim .....
|
2 privitaka
Evo skenirane tzv. reklame iz Buga (sorry na kosom skeniranju)
http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1167856439 maricsmece1.jpg uvecani text ispod frajera koji zna igrati domino...domino ljudi!!! http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1167856450 maricsmece2.jpg |
Baš su jadni.
|
prestigao me Sino... :grrr:
ja sam ga jučer kupil i ono...kaj reć...moraju nekak privuć pažnju - i uspjeli su :smoke: : lol2 : |
@Sino
Bilo kako bilo, nije se lijepo šprdati sa jednom osobom na taj način...To kaj on igra domino je njegova stvar. Zapravo se meni čini kako su ovom reklamom pomogli index-u jer, kako je jedan od naših admina rekao, svaka reklama, bilo pozitivna ili negativna, je reklama ;) @ ostali Nemojte da ovo krene di ne smije... P.S. Kaj je index napisao/objavio da zasluže ovakvu reklamu? |
Vidio ju u originalu i stvarno je anti reklama. Ali, mi smo tu i pišemo o xxxxx.hr-u
@Vuco Sad sam tek vidio da ciljaš da je platio nektko drugi reklamu. Mislim da ne. To je tipična kontroverzna inx ova reklama. |
@Vuco
to je index objavio reklamu, imali su i prije 1-2 mjeseca sličnu |
meni jos bug nije stigao :( obicno dode par dana prije 1. u mjesecu, i bas sam se nadao da cu ga dobiti prije puta u irsku da fino cituckam u avionu... sad sam ih zvao i vele da nemaju pojma i da salju opet. ali sto se tice reklame mislim da za nju ni nema neke potrebe. ja sam to smece od indexa otvorio moza 5 puta u zivotu, a ni neznam puno ljudi koji ga citaju... mozda 3-4...
|
Aha, damn, moj bed onda...: stoopid
Baš i ne pratim te stvari :p Ali onda je čisto fora, isprika Sino-u na gornjem postu ;) Pak sam mislil da su nekog popljuvali :D |
Poruka Matu : kaj se tice pretplate na casopis Bug - bio sam jedne godine pretplatnik i nikad nisam dobio novi Bug prije 7. u mjesecu..jedan sam dobio cak 16. dok su svi vec nadaleko prezvakali novi broj. Radije si kupim na kiosku i imam ga odmah prvi dan.
Sad niti meni nije jasno koja je uopce fora te reklame u Bugu... |
Ako se mene pita jadna reklama.
|
cim sam vidio iscupo sam str:D
totalno syebana reklama, radije ko normalni ljudi nek stave golu zemsku i upecatljivost zajamcena;) |
Jesam li ja jedini koji mrzi onog tipa šta glumi kretena u BUG TV-u?
|
Nisi.
|
Da citiram glavnog urednika iz uvodnika "Kada usporedimo samo prodane količine informatičkih mjesečnika na kioscima-pokazuje se da Bug drži negdje oko polovice ukupnog tržišta, a Enter oko petine. Kada bi se tome pridodale pretplate, udjeli bi još narasli."
U uvodu hvaliti časopis, zgadilo mi se je. Znao sam i prije , a to se iz tekstova dalo pročitati,da je Bug jedini časopis koji nesto vrijedi, i da su bugovci nedodirljivi bogovi(moglo bi se u cjelosti primijeniti ona izreka,; ja sam bog i iznad mene nema nikoga). Primjer navodim pisma na koja se odgovara sa dozom sarkazma i cinizma te omalovažavanja. Čast iznimkama, Mladen Bobinac i Oleg Maštruko(respect). Mislim da na tržištu ima boljih časopisa koji uvažavaju svoje čitatelje i imaju vise informacija i tekstova koji su bolji i dopadniji široj publici. Primjer je konkurenti časopis Vidi, doduše koji je odlaskom Valića izgubio na na hardwerskim tekstovima. Ovaj DL nije ništa novo što već nije stoput prožvakano na prijašnjim cd ili dvd medijima koji se dobivaju uz Bug. Tolko od mene. Pozdrav |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |