![]() |
Hip hop kultura
zanjima me di ima u Zgu osim u HipHop storu kupiti repersku odječu. Točnije zanjima me majcia od 2pac-a. Nigdje je nema pa ako ima neko neki prijedlog?Možda ima na nekom placu ili?
|
Imas u Ilici ( kada ides od trga na desnoj strani - poslje NIKE-a ) u jednom prolazu razno razne stvari sa razlicitim uzorcima, 2pac, Metallica etc ...
I imas jos na Kvatricu jedan ducan, mozes im dofirat sliku koju oces tiskat i oni ti to nabace na odredeni proizvod! Cijenu ti ne bi znao ... |
E to za kvatrić znam..Samo me zanjima kakva je kvaliteta?
A ovo za ilicu..Da ne misliš na "rupu" ? Tamo nisam vidio pac-a |
Citiraj:
|
Bil je u rupi ja sam kupio prije 5-6 godina tamo bilo je i zastava al sad fakat neznam kak stvari stoje. Pronjuškaj malo i po placu prije je bilo al sad kolko znam sve su neke gay-Unit eminemi i bog te pitaj kaj. Za kvalitetniju brand obleku imaš u vlaškoj no-rools i u importane galeriji na iblerovom hip-hop store(karl kani,ecko...)
|
M. za Rools sam cuo da je skupo pun K., brijem da u Zagrebu ima Brooklyn, ali nisam siguran, raspitaj se, ja obicno kupujem robu u Brooklynu u Sl. Brodu, mozda nema Pac majci, ali ima kvalitetne robe ;)
|
Bi mi mogli reć kadi va Riki (Rijeci) ima za kupit reperske odjeće
|
Evo da ja ne otvaram novi topic.
Zna neko gdje ima za kupiti TRIBAL GEAR u RH ??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |