![]() |
preporuka centralni zvučnik?
dobio sam preporuku na newsima da uzmem B&W cc3 , e sada mene zanima gdje u Hrvatskoj mogu doći do njih i ako mi možete dati preporuku za još neki centralni do nekih 600kn nisam neki audiofil, recimo neki best buy u toj cijeni, hvala
|
ako je B&W ono sto mislim da je, onda si cijenu fulao za koju nulu. maju oni ducan u zagrebu u gajevoj, ak je to ono sto mislim da jest:)
|
Ti mislis na B&O. Bang and Olufsen su tako skupi. Ovo je drugo.
|
ok, onda može i neka druga preporuka u toj cijeni ....
|
Dali je najjeftiniji u toj nekoj najnižoj hifi klasi, mislim oko 900kn s popustom.
Bowersi su skuplji, i za 1000kn nema B&W zvučnika. Kupi centralni zvučnik isti kao što su ti i prednji zvučnici. |
Dobro ti kazu za B&W dobri su, ali skupi ja sam platio CC3 oko 200 eura da nisam morao radi prednjih koji su isto B&W nebih dao toliko love radi fantasticno mada mislim da bi i neki normalnije cijena radio dobro.
|
eee niste me shvatili rekao sam ako su ovi b&w skupi, onde neki best buy model od bilo koje druge marke, samo da je solidan zvucnika, znači nije bitna marka samo vi recite šta se po vama isplati uzet do 600kn :) hvala
|
Bowerse možeš kupit u sonus artu na firulama
http://www.sonusart.hr/ Možeš otić dole i poslušat sve modele koji te interesiraju ;) |
Citiraj:
preskupo je ovo za moj đep, čekat ću da neko da preporuku za nešto jeftinije :rolleyes: |
Probaj onda poslušat Dali concept centralni . Cijenom je nekih 800kn za cash što ne iskaće puno od tvog buđeta.
Najbolje šta možeš dobit za tu lovu osim ako se ne odlučiš za second hand... |
Citiraj:
http://www.ponuda.com/v4/v4_katalozi...i.asp?ID=20073 evo ga nasao sam ga ovdje, vidim da si iz Splita, gdje mogu naći Dali u Splitu? : cheers2 |
|
Hvala Bego ;)
|
Nisam ti siguran drži li koja butiga u st DALI zvučnike.
Najbolje da nazoveš boje zvuka i raspitaš se |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |