![]() |
pomoc oko receivera do 1500 kn
postovani
molim vas ako moze pomoc oko nabavke receivera. za sobu od 20 m2. ima m za sada set zvucnika od jama ali sub mi je od lg kucnog kina znaci nije aktivni... u dogledno bi vrijeme nabavio nesto bolje. bitno mi je da ima cist zvuk i dobre nize tonove...mislim se izmedju: Pioneer VSX-416 Yamaha HTR-5930, 5 X 110 W, 192kHz/24-bit Sony STR-DG500, 6x110 Watt unaprijed hvala te ako netko ima doticne nek nesto napise o njima..pohvale i mane sretna nova |
Pa sub ako je od kućnog kina, obično je aktivni.
|
Ne znam za ove modele koje si naveo, al npr. Yamaha RXV 357 ima dosta dublje baseve, više izražene, od Sony STR-DB 780. E sad čistoća je na strani Sonya al pošto nisu iz iste klase nije mi to toliko čudno. Sony je koštao 2800 a Yamaha 1300.
Za novce koje namjeravaš izdvojiti ja bi uzeo Yamahu, al ne taj model nego RXV 359, noviji je. |
Ja imam sony str-de497 i om ima jake basove na velikim zvučnicima i jaku glasnocu za,yamahu neznam.
|
I ja glasam za Yamahu bilo koju u tom cjen. rangu. Sub ti je pasivni, nema pojačalo tak da moraš na reciever a koliko mi se čini ta Yamaha je 5.1 znači ima i sub izlaz.
|
vjerujem da svi navedeni imaju x.1 sistem... znači x aktivnih izlaza i .1 predstavlja pasivni rca izlaz za sub.
|
Da syebo sam se.
|
moj glas za yamahu rxv359
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...45760724029907 |
vjerovatno i crni ima svoj glas tu :)
|
Citiraj:
Šalu na stranu ali 459 je ipak malo ozbiljniji model, ima bolji DAC, više snage, više opcija podešavanja zvučnika (između ostalog i opciju podešavanja impedancije, cutoff frekvencije, faze za subwoofer itd.), više DSP programa... ma više svega. 359ka je u biti totalno ogoljena i rađe neka se rastegne još parsto kuna i uzme RX-V459. |
ako se radi o par-sto kuna onda definitivno... ne znam ni ja sve specs napamet :)
|
Citiraj:
|
Ja sam našao 459ku na akciji u ipercoopa za ~1860 Kn tako da me na kraju došla oko 1500 Kn bez PDVa...
U svakom slučaju slažem se da za 1200 Kn neće naći bolje od 359. |
uzeto
postovani
hvala na prijedlozima. evo ovako...uzeo sam za 1000kn 359-ku pod garacijom godinu dan od lika sta ju je 10 koristija. zadovoljan sam njome iako mi trebaju jos zvucnici i sub a to pomalo...plan je dali concept2 i jedan aktivni woofer do 1000kn. straznji ce postat sadasnji prednj jamo e410..imate kakav komentar na ovo sve? puno hvala ekipa e da pitanje iako mozda malo krivo misto nikako nemogu vidood nvidije onaj zuti cinc natirat da mi pusti sliku...samo sa s-videa. kroz receiver bi htio sve to sredit al neide...pomoc ikakva? |
Citiraj:
|
da ali
ma najvjerovatnije ce oni i stic...imas li koju ideju kako da pustim signal kroz yamahu na tv? sve mi se cini da je do nvidje...naime prihvaca samo jedan scart i ako nije on nista drugo nemogu izabrat u control panelu od graficke...ni drugi svideo ni zuti cinc ni scart mista...bez ideje sam totalno..
|
neno legendo, pa šta ne vičeš da si to ti :D - radi li daljinski ? : lol2 :
|
nego sta
pa di si crni...sve kontam jesi ti ili nisi...radi radi...bijase to administrativna pogreska
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |