![]() |
Reviewovi korisnika
Budući da je u zadnje vrijeme bilo dosta reviewova napisanih od strane članova foruma, razmišljao sam bi li možda bilo zgodno napraviti na sajtu neko mjesto gdje bi se takvo objavljivalo, znači ako neki user napiše svoj review da bude na frontpageu smješten link na članak, npr. kao što su novosti riješene. Ovako ima puno amaterskih, a korisnih stvari napisano, samo na forumu će ih rijetko tko naći ako ne prati redovito.
I nisam siguran jel sam se jasno izrazio, možda nisam, ali jbg, prekasno je za mene :D |
a gle, i sam znaš da je prije par godina cijeli forum bio krcat takvim stvarima. za to je i napravljen.
dobro si rekao - amaterski review-ovi. i to je okej. ako netko napiše neki ozbiljniji članak, uvijek nam se može javiti i biti će objavljeno ako zadovoljava kriterije. a objavljivati kratke i amaterski napisane članke nam nije cilj. mislim da to nema smisla. |
nelosa ideja... steta da se pogube takve stvari, ima dosta kvalitetnih uradaka.
mozda da se otvori podforum podjeljen na dve-tri osnovne grane komponente/periferija/software i da se sve potrpa u to. |
halo? PC Ekspert Forum postoji zbog takih stvari. za gluposti koje sad već čine veliku većinu PC Ekspert Foruma, postoji forum.hr
i ne kužim kakvo gubljenje postova? za to postoji tražilica. ... to kaj hrpa ljudi još nije prihvatila traženje umjesto browsanja način funkcioniranja za računalom, je njihova stvar (nedostatak). pa nećemo valjda poticati američki način "ako mi nisi dao na srebrno pladnju, gurnuo pod nos i sažvakao umjesto mene - ne valja". a istaknut kvalitetne postove... hmmm... to bi možda bilo pametnije postići brisanjem svega što je nepotrebno... na taj način bi smo dobili forum pun kvalitetnih stvari... i umjesto kvantitete dobili kvalitetu. a to je uvijek bolje. barem u nekom mojem svijetu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |