![]() |
Večina filmova trza u MPC-u
Znači večina filmova mi trza u Media player classicu ali tek kad namjestim u njemu na VMR9 ali mora tako biti jer drukčije nema titlova.
http://www.imagesforme.com/thumbs/8443Clipboard01.jpg Imam instalirano FFdshow najnoviji,verzija 1812 ali isto je i sa drugim verzijama.Problem se pojavio kad sam prešao na X800XL sa 6800.Na 6800 je radilo normalno.Windowsi su novi,u tome nije problem. EDIT:Trzne mi svakih minutu dvije,onak,dosta je iritantno :( |
BS Player - Divx
MPC - DVD Nemam problema. |
I to je odgovor?Ne želim koristiti BS player.
EDIT: Može lock,problem riješio TBGCodecPack http://web.telia.com/~u17117584/ :) |
Imam još jedno pitanje :) Jel se može u MPC namjestiti da se film "premotava" kao u BSplayeru,znači kad stisnem strelicu lijevo ili desno da ubrzava pomalo i da se film nastavi kad pustim strelicu a ne da ostane na pause?
|
Koristi ffdshow ili vobsub za prikaz titlova a isključi podršku za titlove u MPCu pa možeš bez problema koristit overlay za prikaz videa i ne treba ti nikakav dodatni codec pack...
|
Ma evo namjestio sam sad sve.Zašto to,pa ovako mi je jednostavnije,uvijek ima nekih p0rn filmova u čudnim formatima pa mi taj pack dobro dođe :D
|
Citiraj:
....i to je bilo prilicno lose rijesenje. vjeruj mi da ih nema u tako cudnom formatu a da ga ffdshow nebi mogao otvoriti. no to sa sigurnoscu moze potvrditi samo pravi kolekcionar. ;) |
Ovo je loše rješenje a ffdshow koji je isto neka vrsta codec packa je dobro rješenje?: nono : Uglavnom,nisam bolesnik za te codece i glavno mi je da svi filmovi rade i stvarno ne znam zašto neki ljudi prave cijele znanosti od tih codeca.
|
nisam ni ja frik na tom polju no prepoznao sam kvalitetu i kroz prakticnu upotrebu sam naucio i nezamjenjiv mi je.
ffdshow nije sam po sebi codec, on je skup codeca ali windowsi ga registriraju kao jedan DirectShow Filter (ffdshow.ax) i na taj nacin mu se pristupa i konfigurira. i pritom teze dolazi do pomutnje medu codecima. za razliku od codec packova koji ubace stotine enkodera u obliku .AX fajlova i lako dode do sranja medu njima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:49. |