![]() |
softwer za lightscribe
Frend je kupio LG pržilicu LS ,ali nemože na cd opićit sliku jer nema neki softwer ,na netu sam pronašao lightscribe host,ali je dosta velik za skinut
pa da ne skida bez veze neka neko kaže svoja iskustva,fala |
|
ok,thanks: goood :
|
fle_ki, bez linkova u sigu molim.
|
Prava stvar je Sure Thing CD Laberer De Luxe 4.Imaš na netu i plugin za nero 7 ako to nije ono kaj je preporučio Mat!:burn:
|
Ok aj mala pomoc. Danas uzeo LG H12L pa dajte mi odmah recite sta sve da skinem za nju da mogu light-scribeat s njom i koje medije preporucujete.
E i koje medije inace koristit + ili - ,konkretno za ovu pržu,aj molim vas malo me uputite novi sam u dvd-r svijetu! Thx |
Imam taj Lightscribe...Fora je to stvar, al mediji su još uvijek preskupi.Neki sam dan u Linksu kupio Verbatimov,fakat je previše-7kn/kom
Pa malo razmislit prije neg kaj odlučite Lajtskrajbat... |
Ma preskup je jos definitivno,al za neku posebnu stvar full dragu dat cu 7kn pa imam dvd sa oku ugodnim izgledom.
I onda koji so bolji + ili - mediji i koja je razlika uopce? |
Največa razlika je između CD-a i DVD-a.CD ima kontrasniju sliku,na DVD-u je neka bledunjava.Preporuka-kupovati medije na spindlu (dosta jeftiniji po komadu).
|
jel ima neko jos neku preporuku za software ?
ja sam probao s nekim koji sam dobio s przilicom (lite on) , nije bas bilo uspjesno , samo dio oko centra dvda mi je ispiso , lol |
A jel bi htio netko sliknut kako mu to izgleda, baš me zanima...
slučajno sam kupio taj lajtškrable :D |
Citiraj:
|
ja dobio sa pržom traxdatu jednu lightscribe-able ,, ima verbati m, 8kn/komad .. za druge nisam ni cuo moram priznat. : nono :
|
frend je složio prvi LS s nerom,sad sve štima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:50. |