![]() |
ubrzanje igara.... (problem)
problem je sljedeci....
1 ) recimo igrao sam Gothic 3 danas i stavim save , odem nesto u win , ucitam ponovo igru i stavim load i igra ide 4 x brze.... (igra ima mijenjanje dana / noci , i u pol minute mi je proslo 300 dana ) 2 ) need for speed carbon , isto tako odem malo na cod 2 , vratim se u nfs , igra ocitava uzasno brzo , auti idu uzasno brzo ... zakljucak , igre se ubrzaju xxx puta.... a neznam zbog cega , ako znate , moze neki hint ?? neko imao mozda kojim slucajem takvih problema ? btw. nije stalno ubrzano , kad restartam comp onda se vrati u normalu , ali odem iz igre vratim se , nekad se vrati to ubrzanje a nekad ne .... mijenjao sam drivere , brisao win..... COD 2 radi normalno :) |
Jel tebi to ubrzanje smeta, jel narušava igru? Ako ne - ŠUTI! :-)
|
Citiraj:
a u gothicu nemogu rijesit zadatak koji mi traje 7 dana jer mi je to 2 sec , a tip hoda normalno..... |
Uključi Vertical Sync u drajverima.
|
Možda ti je komp upao u potprostorni vremenski poremečaj:eek:
|
ja sam skoro pa siguran da je problem u drajverima ... probaj neke omegine ili xg
|
Citiraj:
i napravio format C : (nije radi toga....) |
bios novi ?
|
nisam jos probao....
evo danas pobrisao najnovije catalste i stavio 6.5 (koji su mi na x850 xt radili odlicno....) i stavio i opet isto :( i u nfs i gothicu.... (danas sam uspjesno igrao gothic 2 sata , i onda se poceli mijenjat dani ko ludi... (dan , noc , kisa , sunce, magla.....) a tip trci normalnom brzinom.... : sweating |
Ako brisanje igre i ponovno instaliranje nije pomoglo, format c: i novi win, onda je problem u podesavanju opcija.
Probaj jos neke igre osim gothic i nfs-a pa vidi jel ti se sta slicno dogadja. Ako ti cod2 radi normalno, a ove ne, poigraj se s opcijama. |
Ako imas athlon dual core instaliraj amd dual core optimizer, ja sam imao isti problem i kad sam instaliro ovo sve radi normalno. http://www.amd.com/us-en/Processors/...1_9706,00.html
|
Heh,imaš previše RAM-a......komp ti prejak za današnje igre.......ma šalim se,naravno...... :)
|
imam da , amd x2 4200+
mislav : to sam i ja pomislio LoL , btw , samo 2 gige.... (2 x 1024 cruical :) ) |
hvala frenky , rijesio sam problem sa time :)
(za sad (cijeli dan) radi sve normalno ) hvala na prijedlozima :) |
Eto vidiš.....super....ma sto posto ti matična ne učitava ovaj jedan modul od 1GB pa sad ide normalno.....šalim se.......pozdrav
|
Jesi ga previse OC:)?
Koju grafu imas a da ti tako leti?: lol2 : Man, stvarno si sretnik. Sala mala. |
evo moje kantice...
mbo: DFI lanparty ut ultra D soc 939 cpu : Amd x2 4200 + cooled with zalman 9500 led gpu: Asus x1900 xt cooled with zalman vf 900 mem: Cruical 2 x 1024 mb napajanje : Enermax liberty 400 W (modularno) hdd : seagate 320 gb 16 mb seagate 80 gb 8 mb maxtor 120 gb 2 mb btw. nista nije OC , samo malo promjenjene latencije na 2,5 3 3 7 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |