![]() |
Božićni filmovi
Evo, ja sam za to da se tu napiše koji su vam najbolji filmovi koji se puštaju u ovo božićno doba...
Meni osobno-Duhovi Dicksenove prošlosti, super film!: goood : Danas je na drugom u pol 6, pa ko oće nek si pogledat... |
to je dobar film je
neznam, opcenito ne gledam tv previse pa neznam. znam da mi je super national lamppoons, sam u kuci i neznam, mozda poneka ljubavna glupost preporucio bih npr. svim "love actually" da si pogledaju za Bozic. jako lijep film :) sve s isusom, djedom mrazom koji radi negdje pa je on u biti pravi, malim curicama i inim idijotarijama mi ide na zivce |
Sam u kući je isto super...Al onaj stariji (ne znam ni ja kolko djelova toga ima)...Ovi noviji nisu tak dobri!
Al Dickensa danas moram gledat!:) |
it's a wonderful life : goood : super mi je taj film...znam da sam ga još kao klinka gledala i još uvijek mi je drag :)
dobar mi je i bad santa :clap: i ovaj koji sam samo jednom vidjela negdje na tv-u...i ne mogu ga nać nigdje (dobro, nije baš da sam se pretrgla od traženja :D ) 29th street...ne sjećam se kak je kod nas bio preveden... :confused: |
Ja sam sa ekipom za božić uz pivicu znao gledat Mad max I, II i III na mus, jedan za drugim. Kad kompresor zabruji u prvom djelu, na trećem se rasplačeš kad ga više nema.
|
A j.ebemu...Nije to ovaj film koji sam ja mislio da je...Al se slično nekak zove, isto tak neki duhovi...Frajera pred smrt posjećuju duhovi njegove prošlosti, sadašnjosti i budućnosti...Ovo nije to!
Jel zna neko kak se zove taj film.Mislim da je u glavnoj ulozi neki Scroog il tak nešt... |
Citiraj:
Citiraj:
Scrooged |
Jel to sigurno to?Ovaj koji si naveo je iz 88',čini mi se da je ono ipak nešto noviji film bio...
|
Prije su oko nove godine isli "Bogovi su pali na tjeme 1" i "2" :D ZAKON FILMOVI :clap: :clap:
|
Gooneis: goood : najbolji film jedva čekam božić da ponovno pogledam:)
|
Gunisi - ZAKON :D Al vec ih znam NAPAMET pa mi se ih vise ni neda gledat ;) Ali da je legendaran film, je :)
|
Nightmare before Christmas.. najbolji ikad :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šteta kaj mi ove godine nema Scrooga...A baš sam se nabrijavo na taj film.
Ok je Bogovi su pali na tjeme, a ovaj Gooneis nisam gledo! |
Citiraj:
|
hehe gleda se :D
btw, pogledao sam si scrooged opet, odlican film :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koje to loše filmove gledate na ovoj nasoj jadnoj televiziji. Uopče niste fancy : nono :
Upravo pogledao dva filma na HBOu (maxTV :D ) 1. večeras. Batman begins 2. večeras Welcome to the Jungle - akcijcija/komedija/pustolovni. Predobar film. Uglavnom nemos vjerovat koje filmove vrte. Predobro. :cool: |
Jbg, nemaju svi MaxTV, mene osobno uopće ne privlači, kad si svaki film mogu nabavit za manje love neg kaj platiš tam na tom MaxTv-u...
Naša telka je jadna, istina, al kad puste Scrooga...:) |
bozicna satira :)..chevy chase i ekipa...: goood : : lol2 :
|
chevy chase je zakon. :)
imam na jednom dvd-u cjelu kvadrologiju "national lampoon's" :D |
Sam u Kući !
gledao 100 puta 100 puta sam se smijao, onaj stari Kevin mi je bio bolji od ovog buce sada... nekako mi je bolje glumio i djelovao je ko zbunjola mala... legendaran film. a sad gledam malo za Božić su puštali krug i slične filmove, sranje umjesto da podignu ugođaj Božićnim filmovima, najbolje mi je tokom godine negdje 5,6 mjesec oni puštaju filmove koje bi ja puštao za Božić (kićenje bora, djed mraz itd...) :beer: |
Citiraj:
Kolko sam god pljuvo nije to losa stvar. |
He, a kaj će ti 50kn bit cijelo vrijeme?Kaj nije to opet neka T-comova fora tipa prva 3mj i sl.?Ak oće ona je to OK, nema šta...
|
ja sav happy neki dan krenuo da pogledam neverending story, tj. jucer i ono pizda im materina ***o im pas mater kako mogu prevesti "tales from the neverending story" u beskrajna prica, kad postoji "Neverending Story" koji je Z A K O N, predobar, odlican, najbolji, genijalan, a ne ovo neko hippi govno iz 2001.
|
Citiraj:
Fakat nije puno, a nije lose :) |
meni najbolji film: Genijalni um. jucer ga gledo ne znam koji put vec
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |