![]() |
WTF???.....500MHz vise
pozdrav svima...
evo ovako da krenemo....skinem i instaliram 93.71 drivere i na njh stavim coolbits,dobijem caku za klokanje i ono core na 400MHz,a memory na 1Ghz....nemogu vjerovat...... pogledam u rivi 16.2 memory na 500Mhz....sto je ok....jer mi je memory 2x250 uglavnom u cem je problem,bug ili nest drugo....grafa iz siga |
Da, driveri imaju problema s očitavanjem frekvencije memorije, odnosno, uvijek piše duplo veća vrijednost od stvarne
|
meni je tem na 7600gt bila u početku idle 60 C, malo prčko po drajverima i op na 30 C.
|
znaci do drivera....heee....steta
ja se vec ponado da je grafa bila softversi zakljucana |
Hehe, da baš, a zamisli tek one kojima memorija radi na 1800 pa kad očita duplo :D
|
nestalo je par postova...
@Techno, skinio sam i 91.31 i opet isto... i da, to je voodoo2 sli u sigu, opake male zvijeri - jedna sa 8mb rama vrti ut2k4 u 640x480 i igrivo je :) |
Citiraj:
Ali meni se čini da je kod mene hardverski, a ne softverski problem. Kad bi išao na mijenjanje paste, koju bi mi preporučili. Jel je Arctic ceramique za 25kn dobra. |
je, to uzmi
|
Citiraj:
2.Ta pasta ti je super. |
Citiraj:
Ako imaš stock cooler na njoj onda je jako ovisno o tome kolko ti je kućište sređeno (da likvidira vrući zrak tj da ne recirkulira taj ugrijani zrak uvjek kroz grafu) jer on ima relativno mali vent i malu površinu na sebi u odonsu na neke druge coolere... Onda on ti je po defaultu podešen da radi na 53% okretaja tako da i to imaš na umu (može ga se ubrzati jel najbolej je da si podesiš profil u rivi) i inače ako ne klokaš je sasvim dostatan da je hladi kad se sve podesi... Možda ti se nabilo prešine pa provjeri da nije to... Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |