![]() |
Chieftec 450W ili dva jeftina napajanja
Zanima me što vi ekipa mislite o ovome, tj. dali da kupim Chieftec-a 450W ili dva jeftina napajanja? Ja više naginjem na Chieftec-a, ali ni ova druga mogućnost nije isključena...
|
Citiraj:
|
Osim ako buka nije problem... :)
|
Chiefteca.
Di ćeš gore od dva, npr. JNC-a ili MS-a !? Krepa jedan, povuče nekaj skupa sa drugim, drugi povuče kaj je ostalo skup sa tobom... ;) Chieftec, pa da je neznam kolko glasan... |
Dva bi htio čisto u "edukativne" svrhe. Al ipak idem na Chieftec-a. Buka je ipak problem, ali i sada u kućištu imam neko vulgaris napajanje u koje sam stavio Arctic Cooling fan koji sam regulira okretaje, pa je dosta tiho, al se zato jako grije...
|
Što smatraš pod "edukativne svrhe" ?
Što si imao na umu sa 2 napajanja? Podjeliti opterećenja različitih stvari na kompu? |
ma cifa si uzmi definitivno,moj glas za njega ako se bira izmedju njega i 2 "codegona".
A za edukativne svrhe si poslije uzmes nekaj polovno za 40-50 kn ako mislis nekaj prckati po tome i problem rijesen :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Foxconn matična (ne mogu se sad sjetit modela uglavnom 915 northbridge + ICH6)
Pentium 4 Prescott (1MB L2, 530 oznaka ako se ne varam) 2x512 MB DDR2 Gecube x550xt 256MB @487/750 Maxtor 160GB 7200.8 Philips DVD-R To je stroj...Ne pitajte otkud ovakve kombinacije (915+Prescott 530 a ne 630 itd...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma vole se, nema s te strane nikakvih problema. Stvar je nadogradivosti, odnosno nenadogradivosti ploce sa tim chipsetom...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ŠŠŠTAAAAA???? :eek: :eek: :eek: OMFG, ne vjerujem kako neki imaju srece :D:D:D Mislim da se nekome s foruma dogodila slicna situacija, da je cak i neka giga ram-a bila u igri tako nesto, vise se ne sjecam :) Urnebes, uglavnom :D:D
Nego, sto se tice grafe, uzmi radije 7900GS (256-bitna), i za to ce ti biti dosta 380W :beer: |
samo da kazem Seasonic se necuje :) ponosan vlasnik 430w i mogu reci da sam prezadovoljan napajanjem JEDINO da ima malo duze kablove :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |