![]() |
Di se nalazi logout?
Na ovom forumu jel postoji j... logout??
|
Naravno da postoji...na početnoj stranici na kraju imaš u donjem desnom kutu ''Odjava''...
|
slazem se da bi se trebao staviti gumb dolje ili gore na svakoj stranici, ne samo na pocetnoj
|
|
Citiraj:
http://img331.imageshack.us/img331/6...tledad5.th.jpg Možda ti imaš taj fensi dugmič jer si moderator:rolleyes: |
Isus ti bog, smirite malo strasti. Ovo je photoshop i prijedlog adminima gdje bi bilo zgodno staviti dugmic za logout umjesto na dno stranice. :rolleyes:
Ili to mozda govori da sam dobar u photoshopu. Ali reakcija... |
nespominji Bozije ima uzalud atha atha i jos u predbozicno vrijeme.....
za pokoru kupi 2x 256 rama i daj pce donatorima :D uglavnom da bilo bi nice da logout bude negdje na forum pageu jer ako surfas sa faksa izludis dok ga nadjes :) |
Jesus, Veki stvarno...
|
Vidim sredjeno.
Nalazi se na vrhu foruma desno, Welcome User --- Logout User. Lepo. :) |
Lijepo da je to dodano, jer sam i ja prije "zujao" i trebalo mi je da skužim da je samo na početnoj stranici.. : hitthewa
Ipak, moram priznati da mi se athino "fotošopiranje" čini kao konkretnije riješenje.. :) : hello2 : |
A šta je ovo? To imam već ohoho vremena...
|
ovo je novo :)
|
Šta želiš reći? :) Da sam lud? : lol2 : Ozbiljan sam, naravno... To "Odjava" imam već dosta dugo, ne pamtim...
|
ja imam zadnja 2 tjedna, ti si ja mislim zabrio :D
|
Citiraj:
|
Hm i meni se čini da imam tu odjavu već jedno duže vrijeme,e sad jel to bilo za dobre članove foruma ili:D
|
Ma da, ja je imam najmanje 2 mjeseca...
|
Citiraj:
"Ovo" je sad OK, samo sam komentirao kako bi athina "zezancija" bila vizualno puno efektnije riješenje.. Naravno IMHO.. Sad je druga stvar koliko admini imaju vremena i volje zezati s takvim estetskim sitnicama.. :) |
ja tu odjavu imam vec mjesecima garant kak sad to?
|
imamo ju od 30.12.2006. 20:03
i ne, nitko ju nema od prije sto mjeseci, niti od jučer :) |
Vidis Horza, znaju bolje nego ti koji si i uveo tu djidju. ;)
|
Dobro dosta. Čovjek nije vidio. Događa se. Ni ja nisam vidio tako jednom nešto tu na forumu. Neznam kaj mi je došlo ali događa se. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |