![]() |
Najbrzi download !!!
1 privitaka
Koliko ste imali najbrzi download (u bilo kojem programu) i sa kojom vezom.
Meni je bio u Kazaa-i 32,11 Kb/s :burn: ISDN 1 kanal :smoke: :gringo: |
Re: Najbrzi download !!!
Citiraj:
2)oko 850kilobajta/s...wgetom na server koji je na kolokaciji...mislim na izmjereno..a skidao sam i na jednoj carnet lokaciji velike fajlove ali se nazalost ne sjecam brojeva...ali nesto tipa fajlove od ukupno 60-70mb u 15-20 sek...i to s pce-a |
Nekih 250 k/s al je trajalo samo minutu. :\
|
Pošto mi veza blesa u zadnje vrijeme (ide po 2-3 min 7,5 kb/s na 56k) uspio sam max dobit 60kb/s (al nažalost samo na 2-3 sekunde)
|
meni je jednom skinio 500 kb u jednoj sekundi....
sjecam se da je bio neki file na bug-ovoj stranici....bilo je jos blesavih brojki ali ovo je najace :) |
na serveru, sa wgetim sam skidao jedan site - 250k/sec ko dobar dan... trajalo je jedno 5-10 min.
|
od doma - 50-55kb/s konstantno...
sa pce-a, pa recimo nekih 5mb/s ako je server na carnetu/geantu... ako je negdje u americi, recimo sunsite.unc.edu - dobijem oko 450kb/s. (b je u ovom slucaju byte a ne bit) |
20 mb/s...nešto je msvrtan rekao da se proba skinut, jel bio 3dmark...pa sam probao...akademska veza preko carnet-a
uglavnom je server ograničenje |
Citiraj:
|
ups
1 privitaka
hebote ovo je bilo brzo (obično je 80-160 kbs )
|
Re: ups
Citiraj:
|
Re: Re: ups
Citiraj:
|
Na poslu preko Kazaa ne pada ispod 500k, uglavnom oko 800k jer je 10Mb mreza. Optika je provucena do svih stolova, ali nas jos nisu spojili na backbone, pa kad se to dogodi bude bilo i pun qrac vise... :burn:
|
6MB/sec, na faksu of kors, ali to je rijetkost, rijetki su takvi serveri.
kad sam skidao sa PCE sam znao dobijat dobre vrijednosti (1.5-2MB), najbolje sam dobijao sam Microsoftovog sitea (njihov je jedini za koji sam bio ziher da je dobar, ima ih jos of kors, nemojte me odmah napadat), ali je bad kaj da bi dobio takvu vezu na faksu moras surfat poslije 16h, jer je inace zagusenje mreze. |
120 Mb u sekundi, izlaz na carnetovom serveru! I dođes ujutro na faks kada nema nikoga i skidas 10 MB/s
|
1 privitaka
Evo i mog jedan od najbrzih downloada ( na KaZaA-i). :)
|
1 privitaka
A evo kad skidam sa http servera.
PS: Slika je ocajne kvalitete al vidi se brzina ;) . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@elven Pa naravno ;) . |
Ma nije to nista. Ja sam skidao sa modemom 850 k/bps.haha
mozda imam screenshot jos ga potrazim.. |
Citiraj:
|
Ja sam za WebZipom skidao 4-5 sati po 11-14 kilobajta sa običnim modemom.:beer:
Jel ima koji program koji će stvarno ubrzati download sa Kaazaa ili http-a? Jel Carnet podržava kompresiju podataka?:burn: |
Citiraj:
Imam 16Mbit/s vezu preko satelita :D . Imao sam i ja nekad po 700-800 kb/s al kad to traje samo 5-6 sekundi :( . |
Citiraj:
a tek kad se meni spusti ispod 7.5...:fuming: :fuming: :fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |