![]() |
Koliko napajanja je dovoljno?
..za konfu koja je AMD Athlon 3700+, 64 bit, 1, 5 Gb DDR, przilica, 160 Gb diska, adsl modem,graficka XT1600pro radeon, maticna MBO RS482...jel dovoljno 230?...meni se cini premalo??: hello2 :
|
|
300W pravih watti....a sad, 230 ne znam bas....
|
hvala puno, pa imala sam pravo ispada mi sve skupa skoro 250 W, s tim da sve nisam ni upisala, trebat cu ja napajanje od 300tinjak, jel neko predlaze nekaj dobro a ne skupo za ovu konfu?: nono :
|
mozda ovak nesto,trenutno je nedostupno ali nemora bit iz linksa:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.712.057 |
sad me zbunilo ovo kuciste koje ima..Kuciste MIDI Tower LC313-52
420W, jel to napajanje..ma vise nista ne znam..: hitthewa |
Ili ovo Power Supply FORTRON 350W, ATX 2.0, HQ, PFC, 12cm fan. Ima u ve-milu trenutno.
|
Citiraj:
|
u svakom slucaju je vjerojatno neko lose napajanje unutra i hitno ga trebas zamjeniti nekim brand. 350w ti je uvrh glave...
|
Citiraj:
|
Uzmi onog Fortrona ili Chiefteca od 350W, sasvim dosta....
|
Citiraj:
Neznan jel ima još u Linksa Enermax 300W ( mislim da je rasprodano ), al ako ima to je isto ok kupnja:) |
da nazalost nema vise tog enermaxa tako da u rangu od 250 kn uzmi cifa ili fortrona 350w.
A u kompu vjerojatno imas neko codegon napajanje ili tako nesto u tome rangu - tako da slobodno ako si pri lovi zamjeni s nekim od ova dva. |
Citiraj:
|
Jos ako si potrefila PNF seriju, nitko sretniji od tebe....
|
Citiraj:
zensko sam kao prvo, haha, a zasto PNF?: stoopid : stoopid |
Nicko i ti ne razlikuješ spolove http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon10.gif sry na OT : hello2 :
|
Citiraj:
Zato jer PNF je nesto jaca od ostale brace... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lucky shot. ;)
|
Citiraj:
|
Nebi trebalo biti problema....dobro promotri kada budes vadila staro ili jos bolje slikaj, i novo stavi na isti nacin.
U pravilu, ne mozes fulati, svaki konektor ima svoje mjesto. |
Citiraj:
evo sve je sklopljeno..unutra je u stvari bilo napajanje LPK12 od 420 W pa ako je neko zainteresiran..: hello2 : |
cura koja sama mijenja napajanje:beer:
@yaya, sigurno ćeš jednog danas učiniti nekog geeka vrlo sretnim :D |
Citiraj:
:clap: :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
pise na napajanju..: hello2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |